Fésűs Nelly kislányát kiejtették a nézők a Kismenőkből

Forrás: Facebook/Kismenők -
Kismenők TV2 tehetségkutató Fésűs Nelly műsor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves Csenge nem folytathatja a versenyt, pedig a zsűri több ponttal jutalmazta a produkcióját. Idősebb ellenfele jutott tovább.

Fésűs Nelly kislányát dicsérte a zsűri, mégsem ő jutott tovább a versenyben, de még van esélye ugyanis a kiesett tehetségek közül még megmenthetnek majd egyet-egyet. A kislány nincs elkeseredve, hiszen rengeteg biztató szót kapott az ítészektől.

Forrás: Facebook/Kismenők

“Előadás után rengetegen gratuláltak, köztük elismert énekesnők is. Egyik kedvencem, Dér Heni például az anyukámnak. Az a legfontosabb számomra, amit a szakmai zsűriből Apáti Bence mondott: azért kaptam több pontot tőle, mert potenciát lát bennem. Nem vagyok elkeseredve, sőt komoly erőt adott nekem a műsor annak ellenére, hogy nem én jutottam tovább. Sok barátra tettem szert a forgatás alatt. Talán csak azt sajnálom, hogy nem kísérhettem magam zongorán, ezt ugyanis legközelebbre tartogattam” - mondta a Blikknek Csenge, akinek az anyukája, Nelly Berki Krisztián partnereként A Nagy Duettbenlép fel vasárnaponként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.