Már nincs remény: Jennifer Garner válni akar

Forrás: AFP/Jason Merritt -
válás Ben Affleck Jennifer Garner gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár őszintén reméltük, hogy a Jennifer Garnert és Ben Afflecket ismét sztárpárként emlegethetjük, ráadásul minden jel erre mutatott: az összeköltözésük, a közös kiruccanásaik, és a családi mókázások, de a félelmeink sajnos beigazolódtak. Jennifer továbbra is válni akar.

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, hogy Ben Affleck a dadával csalta meg feleségét. Bár a színész végig tagadott, a felvigyázó állítólag videókkal és fényképekkel is alá tudja támasztani az intim kapcsolatot. Azóta azonban lecsillapodtak az indulatok, Jennifer és Ben pedig megtalálták a közös hangot, sőt! Mindenki azt remélte, hogy kibékülnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ám a People magazin szerint szó sincs arról, hogy újra fellángolt volna köztük a szerelem, csupán a jó viszony fenntartására törekszenek. Persze erre három okuk is van a közös gyerekeik: a 10 éves Violet, a 7 éves Seraphina, és a 4 éves Samuel személyében.

Forrás: NORTHFOTO//X17online.com/Jul/X17online.Com

„Úgy tűnik, hajthatatlan, és szeretné végigvinni a válást” - nyilatkozta Jennifer Garner egyik jól értesült barátnője. Mint mondta, a színésznő határozottan tagadja, hogy ismét összejöttek volna, sőt a felvetést hallva egyenesen elröhögte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.