Micsoda? Nagypapa lesz a TV2 sztárja?

Forrás: TV2 -
TV2 Kökény Attila nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 41 éves, de már a nagyapaságra készül Kökény Attila. Az énekes legidősebb gyermeke, a 20 éves Ati ugyanis jócskán meglepte a szüleit: közölte, hogy megtalálta az igazit, és elköltözik otthonról, ezért Kökényék szerint jövőre már valószínű nagyszülőkké válhatnak.

"A nagyfiam fülig szerelmes egy nagyon komoly menyasszonykába. Amikor elkezdtük a közös életünket Arankával, ugyanannyi idős voltam, mint most Ati, és 21, amikor ő született. Eddig azt gondoltam, hogy nála ez majd később következik be, de nem így történt" - mesélte lelkesen Kökény.

Kökény Attila Forrás: TV2

Az énekes megdöbbenve konstatálta, hogy csakúgy rohan az idő.

"A kislányunk 17 éves, most érettségizett, a legkisebb gyerek pedig már tíz. Bár Ati még csak azt közölte, hogy szeptemberben összeköltözik a kedvesével, de Arankával mi már biztosra vesszük, hogy jövőre unokánk lesz" – mesélte a családfő.

Kökény Attila és lánya Aranka Forrás: facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

A Kökény szülők szeretnék, ha a fiatalok az elköltözés után mindennap meglátogatnák őket a szülői házban.

"Áldásunk rájuk! Arankával már nagyon várjuk az unokát, és hogy egész nap babázhassunk. Igaz, alig negyvenegy évesen még barátkoznom kell a gondolattal, hogy nagyszülő leszek" – mondta az énekes a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.