Nézd meg, milyen édes Fésűs Nelly kétéves kislánya: Fotó!

Forrás: TV2 -
kislány család Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Infratréner edzéssel indult volna Fésűs Nelly napja, aki az edzőterembe is magával vitte kislányát. A kétéves Zorka viszont maga akarta kipróbálni a gépet.

A pici lány nagyon finoman jelezte a mamájának, hogy az alakja így is tökéletes, vagyis nincs szüksége az edzésre. Csodaszép baba:

Szerettem volna használni az infratrainert. Elfoglalata. #sport #tekerés #infra #indulanap

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által közzétett fénykép,

Családi nap! Szuper programra vitte kislányát Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160828-berki-krisztian-hodi-pamela-es-natasa-zselyke-az-allatkertben-jart.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián szuper családi napot találtak ki kislányuknak, Natasa Zselykének. Család--Isten éltesse Kucsera Gábort: Íme Tápai Szabina ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20160827-kucsera-gabor-augusztus-27-en-lett-34-eves-felesege-tapai-szabina-tortat-sutott.htmlKucsera Gábor 1982. augusztus 27-én látta meg a napvilágot Budapesten, vagyis ma ünnepli 34. születésnapját. Boldog szülinapot kívánunk! Család--Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUBA világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigoEzért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigoÓriási meglepetés várta a Rióból hazatérő Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/csalad/20160827-oriasi-meglepetes-varta-a-riobol-hazatero-kenderesi-tamas-olimpiai-bronzermes-uszot.htmlTamás csodálatos teljesítsményt nyújtott a riói olimpián, bronzérmet szerzett 200 méter pillangón, és az előfutamokon kétszer is legyőzte példaképét, Michael Phelpset. Tamás szülei alaposan meg is hálálták fiuk csodás teljesítményét, hatalmas meglepetéssel várták haza.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.