Családi nap! Szuper programra vitte kislányát Hódi Pamela és Berki Krisztián

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Hódi Pamela és Berki Krisztián szuper családi napot találtak ki kislányuknak, Natasa Zselykének.

A Berki család az állatkertben járt tegnap, ami nagyszerű hétvégi program. Természetesen a családi fotó sem maradhatott el, amit Hódi Pamela posztolt Instagram-oldalára. A kis divatdiktátor Natasa Zselyke biztosan nagyon élvezte az állatkerti nyüzsgést.

Állatkertben☺️

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

Isten éltesse Kucsera Gábort: Íme Tápai Szabina ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20160827-kucsera-gabor-augusztus-27-en-lett-34-eves-felesege-tapai-szabina-tortat-sutott.htmlKucsera Gábor 1982. augusztus 27-én látta meg a napvilágot Budapesten, vagyis ma ünnepli 34. születésnapját. Boldog szülinapot kívánunk! Család--Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUBEzért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigoPásztor Anna:"Fogalmam sem volt, mit hoz az anyaság"http://www.life.hu/csalad/20160825-a-szepseges-pasztor-anna-merlegre-tette-a-csaladjat-es-a-karrierjet.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője szerint a 21. századi anyukák nem olyan életet élnek, mint kellene: a gyermekük születése után évekig a négy fal közé zárva töltik a mindennapjaikat, míg az édesapa dolgozik. Éppen ezért ő másra esküszik. Család--Hatalmasat nőtt Harper Beckham: anyukájával sétálgatott a sztrácsemetehttp://www.life.hu/csalad/20160825-harper-beckham-victoria-beckham-es-a-fiuk-egyutt-setalgattak.htmlHarper Beckham kész nő lett, és végre nem csak apukájával látjuk őt kézenfogva sétálgatni. Család--Megszületett Juhász Adrienn kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160825-hurra-megszuletett-juhasz-adrienn-kislanya.html Juhász Adrienn édesanya lett! A kislányáról pedig csodás képeket közölt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.