Tiger Woods Robert De Niro Mariah Carey Halle Berry család David Bowie Hollywood afroamerikai Heidi Klum Hugh Jackman fekete sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek.

Halle Berry

A színésznő is félvér, így a francia-kanadai volt élettársától, Gabriel Aubrytól 2008-ban született kislánya, Nahla és volt férjétől Oliver Martineztől 2013-ban született kisfia, Maceo is vegyes bőrszínűek. Mindketten negyedrészt afroamerikaiak.

Halle Berry kislányával, Nahlával, és karjában kisfiával, Maceóval Forrás: Northfoto

Hugh Jackman

Hugh Jackmannek és feleségének Deborra-Lee Furnessnek két örökbe fogadott gyermeke van, Oscar Maximilian és Ava Eliot, mindketten félvér csemeték.

Deborra és két gyermeke Hugh Jackmant figyelik a vörös szőnyegen Forrás: AFP

Heidi Klum

Hedi Klumnak három gyerkőce is van exférjétől, az énekes Sealtől: a 2005-ben született Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel, a 2006-ban született Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel és a 2009-ben született Lou Sulola Samuel.

Heidi Klum három gyermekével Forrás: Northfoto

Mariah Carey

Mariah Carey is vegyes házasságból született, így a férjétől Nick Cannontól 2011-ben született ikrei Monroe és Moroccan Scott negyedrészt kaukázusi származásúak.

Mariah Carey ikrei enni valóak! Forrás: Northfoto

Tiger Woods

A világhírű golfjátékos afroamerikai és ázsiai felmenőkkel is büszkélkedhet, exfeleségétől, a svéd Elin Nordegrentől született két gyereke, Sam Alexis Woods és Charlie Axel Woods is vegyes bőrszínűek.

Tiger Woods és exneje, Elin Nordegren a gyermekeikkel Forrás: AFP

David Bowie

Az idén januárban elhunyt poplegendának, David Bowie-nak szomáliai szupermodell feleségétől, Imantől született félvér kislánya, Alexandria „Lexi” Zahra Jones.

David Bowie családjával sétálgat Forrás: Northfoto

Robert De Niro

A színésznek 1995 születtek meg ikerfiai akkori afroamerikai barátnőjétől, Toukie Smithtől. De van másik két gyermeke is, egy fia és egy lánya a feleségétől, a szintén afroamerikai Grace Hightowertől.

Robert De Niro és jelenlegi felesége, Grace Hightower Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.