Mata Ricsi édesanyja három gyereket veszített el

halál koraszülött Mata Ricsi x faktor tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok támadás éri az X-faktor fiatal versenyzőjét. Hiába azonban a gúnyos megjegyzések, Ricsi minden módon megvédi a családját. 

Puskás Peti mentoráltjának nincs könnyű dolga. Többen megszólták már őt és a szüleit a szegénységük miatt, sőt egyesek szerint a szülők csak hasznot akarnak húzni a fiatal tehetség sikeréből. Azonban erről szó sincs! A család sok szörnyűségen ment keresztül, ezért ilyen összetartó - írja a Story Magazin.

Mata Ricsi Forrás: Nánási Pál/RTLklub

"Nem olvasgatom a hozzászólásokat. Sajnos a faluban, Igricin, ahol lakunk, már elmesélik, hogy miket írogatnak rólunk. Való igaz, szerényen élünk, de nem ezért neveztük be Ricsit a tehetségkutatóba. Három gyermekemet veszítettem el.

Már csak ezért is érzem úgy, hogy támogatnom kell a fiamat, hogy valóra váltsa az álmait.

Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsi

Az X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.