Priskin Tamás 8 év és egy gyerek után végre elvette szerelmét

Forrás: AFP -
házasság Priskin Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eredetileg nyárra tervezte esküvőjét Priskin Tamás és Petra, azonban az Európa-bajnokság miatt el kellett halasztaniuk. Csak nemrég került sor a lagzira, aminek 8 év együttlét és egy 3 éves kislány után már épp itt volt az ideje.

Keresztbe húzta számításaikat az Európa-bajnokság; hiába tervezték nyárra az esküvőjüket. 8 év után azonban néhány hónap csúszás már semmiségnek tűnik, sőt egyáltalán nem is bánják, hogy így történt. Priskin Tamás és Petra esküvőjére csak nemrég kerülhetett sor, de így is istenien szórakoztak.

Priskin Tamás 8 év után elvette szerelmét Forrás: AFP

"A hangulat fantasztikus volt, a nagyszüleim hajnali ötig ropták a táncparketten, akárcsak a többi vendég" - árulta el Petra a Best magazinnak, hozzátéve, természetesen kislányuk is ott volt a nagy napon. "A lányunknak határozott elképzelése volt arról, hogy mit szeretett volna viselni az esküvőnkön Bebizonyosodott, hogy már most igazi nő" - mesélte a büszke anyuka, aki azt is elárulta, hogy a nászútra nem viszik magukkal Liát. "Megbeszéltük, hogy Lia nélkül utazunk. Ő itthon marad a nagyszülőkkel. Nem megyünk messzire, de az egyelőre titok, hogy hová. Az utóbbi időben nem tudtunk sokat kettesben lenni, így minden percet kihasználunk, hogy együtt lehessünk" - árulta el a feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.