38 évvel idősebb férje vette el a lány szüzességét

Forrás: AFP -
párkapcsolat szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen Rennie és Willie Rennie 2012-ben ismerkedtek meg közös munkahelyükön.

Három hónap alatt egymásba habarodtak. A lány először úgy mutatta be Willie-t a szüleinek, mintha csak egy kollégája lenne, hiszen az óriási korkülönbségből kifolyólag a férfi még Jen szüleinél is idősebb.

Majdnem 40 év korkülönbség van a házastársak között (képünk illusztráció) Forrás: AFP

Mivel a fiatal lánynak még nem volt férfi az életében ezelőtt, így Willie volt minden értelemben az első a számára:

"Az első együttlét előtt mindketten idegesek voltunk, hiszen szinte tapasztalatlanoknak számítottunk. De Willie kedves volt, és gyengéd, így nagyon jó élményként őrizzük. Ő magas és jóképű, ő az én ezüstrókám, imádom" – lelkendezett a kétgyermekes anya.

Mindketten nagyon szerettek volna gyereket, de a férfi korából fakadóan szorította őket az idő, így hamar a tettek mezejére léptek:

a megismerkedésüket követő 5. hónapban lett terhes

Jen az első gyermekükkel, aki most 3 éves. 2013-ban összeházasodtak, 2015-ben pedig második gyermekük is világra jött – írta a Mirror.

Elmondásuk szerint nagyon boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek, és egyáltalán nem érdekli őket a környezetük véleménye. A párról készült képeket itt tudod megnézni. A korkülönbség semmin nem változtat, örülnek annak, hogy egymásra találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.