Demcsák Zsuzsa fotó kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látni olyan fotót, ahol Demcsák Zsuzsa a lányával pózol. Ez most megtörtént, és meg kell hagyni, a sztárcsemetéből csodaszép csajszi lett.

Demcsák Zsuzsa lánya hamarosan betölti 11. életévét, de a tinilány már most többnek néz ki a koránál. Elképesztően hasonlít gyönyörű édesanyjára, ami főleg most látszik jól, a frissen posztolt közös képükön.

Még mindig tanulási van... Megőrülök és fáradt vagyok! Taba is fáradt! #elégaleckéből

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

A posztból az is kiderült, hogy bizony anya és lánya tanulással tölti az idejét, amitől már mindketten elfáradtak. A rajongók közül volt olyan, aki nagyon meglepődött a fotó láttán, és hangot is adott a véleményének:

"Úristen, de megnőtt a pici lány" - írta kommentbe a véleményét. Az idő valóban gyorsan repül, Zsuzsa gyermekei is egyre cseperednek, de a sztáranyukán még mindig nem látszik az idő vas foga.

Demcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotó

Mindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.