Harmadszor is válik Katie Price, megcsalták a dadussal

Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Gareth Cattermole -
Katie Price
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter André egykori felesége újra beadta a válópert. Ez a férje azonban nem először csalta meg.

Harmadszor is válik Katie Price. A kebelcsoda a Daily Mail szerint a dadus miatt adta be a válókeresetet. Katie évekkel korábban Jordanként lett keresett modell, ám mostanában inkább szétplasztikázott teste, és rendezvényeken nyújtott kínos alakításai miatt beszélnek róla. Most pedig kiderült, hogy harmadik férje, Kieran Hayler is megcsalta őt a dadussal.

Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Gareth Cattermole

Katie kirúgta a szorgos nevelőnőt, majd férjét is kirakta a házból. Mondjuk számíthatott a striptíztáncos hűtlenségére, hiszen néhány éve már összefeküdt Katie legjobb barátnőjével, de akkor a modell megbocsátott neki.

Fájdalmas vallomás: Abortusza volt Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/csalad/20170828-abortusza-volt-sebestyen-aginak.htmlNéhány napja visszatértek Pumpedék a képernyőre. Pumped Gabo egykori kedvese Ágica, fájdalmas vallomást tett egy videóban. Család--Anyaszült meztelenül szoptat a magyar playboy-modell, Ildiko Ferenczihttp://www.life.hu/csalad/20170827-ildiko-ferenczi-playboy-modell-meztelenul-szoptat.htmlIldiko Ferenczi, a világ legdögösebb anyukája bevállalta: mindenkinek megmutatta, hogy anyaszült meztelenül szoptatja kisfiát a fürdőkádban. Mindezt nemes céllal tette.CsaládOrigoHarmadik gyermekét várja Magdaléna svéd hercegnő, a király legkisebb lányahttp://www.life.hu/csalad/20170827-harmadik-gyermeket-varja-magdalena-sved-hercegno-a-kiraly-legkisebb-lanya.htmlA svéd királyi ház szépen gyarapszik: Magdaléna hercegnő és férje, Chris a harmadik gyermeküket várják. Család--Ennyire cuki a kisfia A sors útjai sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ennyire-cuki-horacio-pancheri-kisfia.htmlA kisfiú édesapja szeme fénye. Bár gyermeke anyjával már nincs együtt a színész, mindent elkövet, hogy a lehető legtöbb időt töltse a fiával. Család--Így néz ki Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia, Connor Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20170827-tom-cruise-es-nicole-kidman-orokbefogadott-fia-connor-cruise.htmlAmikor Tom Cruise és Nicole Kidman 2001-ben elváltak, akkor a gyerekeik, Isabella és Connor kikerültek a reflektorfényből. Connort kisfiúként láthattuk utoljára, most viszont már kész férfi.CsaládOrigoFriss: Apuka lett Feke Pálhttp://www.life.hu/csalad/20170825-apuka-lett-feke-pal.htmlFeke Pál és az egykori öttusázó Gyenesei Leila kislánya a Mimi nevet kapta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.