Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.

A csinoos kismama korábban már elárulta, hogy kisfiút vár, most pedig Facebook-oldalán egy fotóval tudatta, hogy már a nevet is kiválasztották. A picit Somának nevezik el.

Hírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigoLiptai Claudia családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170930-liptai-claudia-csaladi-fotot-posztolt-a-facebookra.html11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. CsaládOrigoSaját magához ment feleségül a 40 éves olasz fitneszedző, Laura Mesihttp://www.life.hu/csalad/20170930-sajat-magahoz-ment-felesegul-a-40-eves-olasz-fitneszedzo.htmlLaurának, az olasz fitneszedzőnek 2015-ben ért véget egy 12 éves kapcsolata. Akkor határozta el, ha 40 éves koráig nem talál újra párra, saját magához megy hozzá: és így is tett. CsaládOrigoSzulák Andrea exe nagyon jó édesapahttp://www.life.hu/csalad/20170914-szulak-andrea-exe-nagyon-jo-edesapja-rozinanak.htmlAhogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.Család--Megnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20170923-eloszor-meselt-az-anyasagrol-trokan-anna-szineszno-szekeres-noranak.htmlJúnius végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.