Ezeket semmiképp ne tegyétek a fa alá egy nőnek, ha jót akartok

Forrás: Shutterstock -
karácsony karácsonyi ajándék ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak egy hónap, és itt a karácsony; érdemes időben átgondolni, hogy mit vegyünk – vagy inkább mit ne. Lehet, hogy jó ötletnek tűnnek a hasznos vagy vicces ajándékok, de nem minden esetben lesz örömujjongás a fa alatt. Sőt! Ezek azok csomagocskák, amelyek totális döbbenetet és kiborulást okozhatnak szenteste.

Mi nők hajlamosak vagyunk olykor rébuszokban beszélni és elhisszük, hogy a szeretett férfi kitalálja, mire gondolunk és mire vágyunk. Nem, hölgyeim, ez nem így van! Ha karácsonyra valóban az óhajtott ajándékot szeretnénk megkapni, akkor kénytelenek leszünk konkrétan megmondani, vagy egy olyan listát írni, amiből kedvesünk választhat, így félig-meddig mégiscsak meglepetés lesz a fa alatt. Indulásképp elküldhetjük ezt az írást is a pasinknak, hátha ad neki egy kis szellemi löketet ahhoz, hogy mit vegyen, vagy inkább, hogy mi az, amit egy nőnek semmiképpen ne ajándékozzon.

Forrás: Shutterstock

1. Orrszőrnyíró

Lehet, hogy tényleg szüksége van rá a megajándékozottnak, de ezt semmiképpen ne karácsony este dörgöljük az orra alá! Ha már mindenképp szeretnénk megoldást találni erre a kellemetlen helyzetre, vegyünk neki inkább egy kozmetikai ajándékkupont, amiben a teljes testszőrtelenítés mellett benne van az orrgyantázás is.

2. Szexis fehérnemű

Most tényleg magatoknak vesztek ajándékot vagy a párotoknak? Ezt a kérdést mindig érdemes feltenni, amikor a fehérneműboltok felé téved a tekintet. Ha azt szeretnéd, hogy a szerelmed ilyenben csábítson egy vad este, akkor vedd meg, csomagold be, címkézd fel saját magadnak, és úgy tedd a fa alá.

A szexi fehérnemű nem a nőnek ajándék, hanem a férfinak Forrás: Shutterstock

3. Szexjátékszerek

Erre nagyjából ugyanaz vonatkozik, mint a fehérneműkre. Plusz kellemetlen, ha a nagymamánk is ott van az ajándékbontáskor.

4. Parfüm, amit az ex használt

Lehet, hogy kellemes emlékeket idéz, és nagyon szeretjük az illatát, de ez az egyik lehető legrosszabb ötlet. Mivel a nőknek mindenhez remek a szimatuk, hamar kiderül az igazság.

5. Porszívó

A férfiak talán úgy gondolják, hogy a nők azért panaszkodnak a takarításra, mert nincsenek meg a legszuperebb eszközök a háztartásban. Pedig egyszerűen azért, mert nem jó móka takarítani. Lehet, hogy elsőre jó ötletnek tűnik egy új csipogós, ledkijelzős, pinkszínű porszívó ajándék porzsákkal, de higgyétek el urak, hogy ez egyáltalán nem az a csomag, amit szívesen bontogatnánk a Csendes éjt hallgatva.

Porszívó,mint karácsonyi ajándék? Na, ne! Forrás: Shutterstock

6. Illatos, színes mécseskészlet

Ezt se, és semmit se, amit a lakberedezési áruházakban lehet kapni. Az igaz, hogy a nők imádnak oda járni, de éppen azért, mert szeretnek ők maguk válogatni a portékák között. Másrészt igen ritka pillanat, amikor ráérünk körberakni gyertyával a forró vízzel teleengedett fürdőkádat, így ha mégis e mellett a vérszegény ajándék mellett döntesz, akkor adj mellé egy szabadon beváltható minimum háromórás időkupont is, amiben benne foglaltatik mondjuk az aznapi bevásárlás, takarítás, vagy akár a gyerekfelvigyázás is.

8. CD-válogatás

Az előző ötlet cuki volt, ez pedig egyenesen ciki. 90-es években még menő volt, de ma már enyhén szólva idejétmúlt. Lehet, hogy nosztalgikus hangulatot idéznek a megismerkedésük idején játszott slágerek, ám ha tényleg ennyire ötlettelenek vagyunk, fizessünk elő egy évre valamelyik mobilra telepíthető zenei applikációra.

7. Karácsonyi mintás ruhadarabok

Cuki. Egyetlen szóval így lehetne jellemezni a piros-fehér-zöld alapszínű rénszarvasos, manós, illetve a kék árnyalatú hópehely mintás harisnyát, pizsamát, zoknit. Tényleg cuki, de az évnek csupán két hetében hordható. És vajon cuki ajándékokat szeretnénk kapni? Nem, tényleg nem ez az, amiről a nők álmodnak.

A karácsonyi pulcsi viccnek jó, de nem biztos, hogy minden nő értékeli Forrás: Shutterstock

+1: Amit az irodában találunk

Lehet, hogy húzós volt a decemberünk, és éppen 24-én döbbenünk rá, hogy nincs mit betenni a fa alá, de akkor sem jó megoldás az irodában körbenézni valami reklámajándék után. A nők különben is rögvest kiszúrják, hogy ez bizony nem egyedi.

Javasoljuk, hogy valami olyasmit ajándékozz a kedvesednek, amire valóban vágyik. Ha ki akarod nyomozni, hogy mi is az, legjobb megkérdezni a legközelebbi barátnőket, akik egész évben fejben jegyzetelik a beszélgetés közben elejtett óhajokat. Tuti, hogy tőlük megtudod, mi az a nyolc ajándék, amire őszinte mosoly lenne a válasz szentestén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.