Elszólta magát a kisbabájuk neme kapcsán Cooky szerelme? videó!

Forrás: TV2 -
Debóra családalapítás kisbaba Cooky gyermekvárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokkában vendégeskedett Cooky és Debóra, akiket a születendő gyermekükről kérdezgettek a műsorvezetők. Debóra pedig mintha többet mondott volna a kelleténél. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, mindenkit ledöbbentett a hír, mikor kiderült: Debóra és Cooky családot alapítanak. Egyrészt azért, mert a szerelmesek között igen nagy a korkülönbség, másrészt azért, mert még csak egy éve alkotnak párt.

Debi mintha elszólta volna magát a kisbabájuk nemét illetően Forrás: TV2

A Drágám, add az életed című műsorban jelentették be a gólyahírt, ezt követően pedig gőzerővel belekezdtek a babaszoba tervezésébe. Nemrég a Mokkában jártak, ahol sokat meséltek a terhességről, Debóra állapotáról, ám arról nem akartak nyilatkozni, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e.

A híres műsorvezető elárulta, hogy a nagy hírt majd karácsonykor szeretnék bejelenteni, de talán mintha Debóra elszólta volna magát, mikor egy ultrahang fotót nézegettek a műsorban:

"Azt még nem lehetett ott tudni, hogy fiú. Az lehetett ott a petefészkem is még mielőtt... Mert ez még egy 16 hetes fotó volt." - vagyis ez azt jelenti, hogy mostmár biztosak ebben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.