Szabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magáról

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi gyerekkor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.

December 4-én adott életet kisfiának Szabó Zsófi. Ugyan babáját még nem mutatta meg a nyilvánosság előtt, magáról posztolt egy csecsemőkori képet.

Anyukám és én 29 éve. ❤️

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Anger Zsolt beszólt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor készítőinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-anger-zsolt-beszolt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-keszitoinek-video.htmlAnger Zsolt kiborult a napokig tartó eső miatt és keményen elmondta véleményét a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor készítőinek. TV + Sztárok--Pintér Tibor számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-pinter-tibor-szamara-is-veget-ert-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-video.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból ezentúl minden este távozik egy-egy celeb. Az első kieső Herczeg Zoli volt, ezúttal pedig Pintér Tibornak is távoznia kellett. Vajon mi lesz vele Andi nélkül? TV + Sztárok--VV Fanni gyilkosának exe is megszólalt: védi a férfit a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosanak-exe-is-megszolalt-vedi-a-ferfit-a-lany.htmlVV Fanni megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki állítólag hosszú ideig szerelmi kapcsolatban volt az elhunyttal. Felbukkant azonban a férfi egykori barátnője, aki védelmébe vette exét. TV + Sztárok--Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20171209-serena-rigacci-es-gulyas-roland-szerelmesek-egymasba.htmlSerena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoTóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.