Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásba

X-Faktor Gulyás Roland Serena Rigacci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat.

A Blikk informátora egy bevásárlóközpontban látta meg a szerelmespárt, akik le se tagadhatták volna, hogy egymásba szerettek. Csókolóztak és összebújva sétálgattak. A közös porgramról fotó is készült, amit itt nézhettek meg. A fiatalok nagy valószínűséggel már a műsor alatt is szimpatizáltak egymással, szerelmük csak az X-Faktor után teljesedett be.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám #backstage #xfaktorhu #xfaktor #rtlklub #gulyasroland #positiveenergy

Gulyás Roland (@gulyas_roland_official) által megosztott bejegyzés,

A lap megkereste a két sztárt is:

Mivel a családom és a barátaim távol vannak, így sokszor érzem magam egyedül. Roland a barátom lett, jól elvagyunk, örülök, hogy megismertem őt - mondta korábban Serena.

A fiatal pár a Comet gálára is kéz a kézben érkezett meg, Serena akkor már nyíltabban mesélt kettejükről.

Az X-Faktorban még barátok voltunk, akkor olyan sok dolgunk volt, hogy idő sem volt másra koncentrálni. Igaz, már akkor kiszúrtam, hogy mennyire jóképű ez a fiú, de csak a döntő után jöttünk össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.