Megmutatta újszülött kislányát az 54 éves Brigitte Nielsen: fotó

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Uwe Anspach -
színésznő baba Brigitte Nielsen csecsemő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megmutatta pár napos kislányát az 54 esztendős Brigitte Nielsen.

Májusban az egész világ meglepődött, amikor az 54 éves Brigitte Nielsen bejelentette, hogy babát vár férjétől, a nála 15 évvel fiatalabb Mattia Dessitől.

A kicsi most hétvégén egészségesen jött a világra és az immár ötszörös édesanya is remekül van. Nem kellett sokáig várni arra sem, hogy a színésznő a nagyvilágnak is megmutassa Fridát. A friss fotón anya és kislánya a kórházi ágyon pihennek, háttérben pedig plüssfigurák, lufik és egy nagy csokor virág van.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

Az emberkereskedők a gyanútlan munkavállalókra vadásznakhttp://www.life.hu/csalad/20180627-az-emberkereskedok-a-gyanutlan-munkavallalokra-vadasznak-emberkereskedelem.htmlRengeteg ember keres külföldi, időszakos munkát. Ettől remélik, hogy kifizethetik hiteleiket, megalapozhatják jövőjüket. Sajnos azonban az ilyen álláshirdetések mögött gyakran emberkereskedők állnak. Nem csak a fiatal nők, de a középkorú férfiak is veszélyben vannak. CsaládOrigoElszabadultak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela tárgyalásánhttp://www.life.hu/csalad/20180628-elszabadultak-az-indulatok-berki-krisztian-es-hodi-pamela-targyalasan.htmlTegnap volt Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása. A sztárpár nem tudott megegyezni kislányuk, Natika felügyeleti jogáról és a gyermektartásról. A Blikk információi szerint nem alakultak jól a dolgok, Pamela sírva távozott.Család--Mi fán terem a nyári diákmunka? - Minden egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20180625-mindent-amit-tudnod-kell-nyari-diakmunka-kisokos.htmlA nyári diákmunka nem csupán a pénzkeresésről szól. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy a fiatal rálépjen az önállóság felé vezető útra, betekintést nyerjen a munka világába, jobban megismerje önmagát és kézzelfogható fogalmat kapjon a pénz valódi értékéről. Összeszedtük, hogy mit is kell tudnod szülőként, fiatalként a nyári munkákról? CsaládOrigoVarga Izát két nagylányával fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20180627-varga-izat-ket-nagylanyaval-fotoztak-anna-sara.htmlVarga Iza megmutatta két nagylányát, Sárát és Annát. Család--L.L. Junior elárulta, tervez-e közös gyermeket új párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20180626-ll-junior-elarulta-terveze-kozos-gyermeket-uj-parjaval.htmlL.L. Junior boldog és kiegyensúylozott életet él most: boldog új párja mellett, de exfeleségével is jó a kapcsolata, a gyermekeit pedig egyenesen imádja. A rapper elárulta, terveznek-e szerelmével közös babát. CsaládOrigoÁllítják: ikreket vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/csalad/20180623-allitjak-ikreket-var-meghan-markle-harry-herceg-felesege.htmlKülföldi lapok szerint máris babát vár Meghan Markle, igaz, ezt még senki nem erősítette meg, így csak találgatások folynak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.