Pál Dénes baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldosság Pál Déneséknél, az énekes apa lett. 

"Leírhatatlan örömmel szeretném veletek megosztani, hogy megszületett kislányunk, Pál Panna Róza! Meseszép, egészséges kisbaba, aki a legnagyobb csoda az életünkben! Szerencsére ő is és az anyukája is teljesen jól vannak. Köszönjük, hogy az elmúlt időszakban ilyen sokan gondoltatok ránk és tiszteletben tartjátok, hogy most leginkább egymásra szeretnénk koncentrálni" - osztotta meg boldogságát az Instagramon Pál Dénes.

Egyelőre nem tervez esküvőt Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20180721-egyelore-nem-tervez-eskuvot-majka-es-dundika-ilyen-a-kapcsolatuk.htmlMajkával való kapcsolatuk titkáról mesélt Dundika. A kétgyermekes anyuka azt is elmondta, hogyan állnak a házassághoz. CsaládOrigoMegszületett az 54 éves Brigitte Nielsen gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180624-megszuletett-az-54-eves-brigitte-nielsen-gyermeke-frida.htmlNemrégiben beszámoltunk róla, hogy az ötödik gyermekével várandós 54 éves Brigitte Nielsen. A színésznő férjével már évek óta gyermekvállaláson gondolkodott.Amerikai lapértesüléesk szerint a pici meg is érkezett és kislány lett. Család--Eltemették Majka édesanyját, az asszony a halála előtt levelet írt fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20180621-eltemettek-majka-edesanyjat-az-asszony-a-halala-elott-levelet-irt-fianak.htmlA búcsúszertartáson olvasták fel Majka édesanyjának levelét fiához. Család--Családalapításon gondolkozik Balázs Andi és párjahttp://www.life.hu/csalad/20180609-csaladalapitason-gondolkozik-balazs-andi-es-parja-gabor.html16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. CsaládOrigoFia elvesztéséről vallott Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője http://www.life.hu/csalad/20180621-fia-elveszteserol-vallott-szabo-csilla-a-bojtorjan-egyuttes-egykori-enekesnoje-joshi-bharatnak.htmlJoshi Bharat vendége volt Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki élete tragédiájáról vallott. Család--Eltemették Majka édesanyját, az asszony a halála előtt levelet írt fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20180621-eltemettek-majka-edesanyjat-az-asszony-a-halala-elott-levelet-irt-fianak.htmlA búcsúszertartáson olvasták fel Majka édesanyjának levelét fiához. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.