101 kilóval nehezebb férjénél a manchesteri Emma Jane Grundy

súly alak házasság Emma Jane Grundy hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 158 kilós Emma Jane Grundy éppen 101 kilóval nehezebb férjénél, Stuartnál. Szeretnék megmutatni, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár. Már három gyermekük van. 

Tinédzserként találkozott egy szupermarketben Emma Jane Grundy és férje, Stuart. A háromgyermekes édesanya ma már 158 kilót nyom, 101 kilóval nehezebb férjénél. Úgy érzik, sokan nem hiszik el, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár és jól mutathatnak egymás mellett. Emma szeretné bebizonyítani ennek ellenkezőjét.

Két évvel ezelőtt házasodtak össze, Stuart azt mondja, hogy bár Emma alakja változott, a személyisége egy cseppet sem.

"Úgy gondolom, fontos, hogy megmutassuk másoknak, milyen boldogok vagyunk, bár egyesek azt gondolják, hogy nem nézünk ki jól egymás mellett ekkora súlykülönbséggel" - mondta az édesanya a Dailymailnek.

"Mindketten szerencsésnek és hálásnak érezzük magunkat, hogy találkoztunk egymással, és egy okot sem tudunk mondani arra, hogy ne működne egy ilyen kapcsolat" - folytatta. Miután első erre vonatkozó Facebook-posztját megosztotta, rengeteg biztató és hálás üzenetet kapott. Szeretne példát mutatni azoknak a nőknek, akik teltebbek partnerüknél.

Elváltak vallottak arról, mi vezetett a szakításhoz: íme, a legkülönbözőbb okokhttp://www.life.hu/csalad/20180827-elvaltak-vallottak-arrol-mi-vezetett-a-szakitashoz-ime-a-legkulonbozobb-okok.htmlA legkülönfélébb okok vezethetnek ahhoz a döntéshez egy párnál, hogy nem folytatják tovább a közös életüket: van, akinek ehhez egy banán is elég, másoknak viszont sokkal súlyosabb törést kell elszenvedniük. Íme, néhány vallomás elváltaktól az indokokról. CsaládThinkstockEgy pszichológiai kísérlet rávilágít a családon belüli agresszió mintakövetésérehttp://www.life.hu/csalad/20180824-pszichologiai-kiserlet-ravilagit-a-csaladon-beluli-agresszio-mintakovetesere.htmlEgy gyermek csak ritkán viselkedik másokkal durván, vagy válik indokolatlanul erőszakossá. Arról korábban már írtunk, hogy mit tehetsz egy ilyen helyzetben szülőként. Most mutatunk egy nagyon érdekes kísérletet, mely remekül rávilágít arra, hogy például a családon belüli agresszió miként képes szinte láthatatlanul átalakítani egy gyermek magatartását, habitusát. CsaládOrigoSzinetár Dóra kisfiával szelfizett: édes fotót posztoltak a nyaralás utolsó reggelérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180826-szinetar-dora-kisfiaval-szelfizett-edes-fotot-posztoltak-a-nyaralas-utolso-reggelerol.htmlSzinetár Dóra családjával töltött néhány mesés napot kedvenc nyaralós helyükön. Az utolsó nap reggelén kisfiával szeflizett.CsaládOrigoHarper Beckham anyukája frizurájára váltott: levágatta hosszú fürtjeithttp://www.life.hu/csalad/20180826-harper-beckham-anyukaja-frizurajara-valtott-levagatta-hosszu-furtjeit.htmlHarper Beckham tiszta anyukája: levágatta hosszú fürtjeit és az egykori Spice Girls stílusra váltott. Család--Várandósan és szoptatás alatt sem bír leállni a jógával a háromgyerekes anyahttp://www.life.hu/csalad/20180823-varandosan-szoptatas-alatt-sem-bir-leallni-a-jogaval-a-haromgyerekes-anya.htmlA jóga nem csupán egy mozgásforma, közelebb hoz önmagunkhoz, ápolja a lelkünket, megnyugtat, ellazít. Carlee Benear (31) pedig még ezt is fokozta, és új szintre emelte, ő ugyanis nem csupán várandósága alatt, de még szoptatás közben is jógázik. CsaládOrigoÍgy jelentette be párjának Kiss Ramóna, hogy babát vár: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180824-igy-jelentette-be-parjanak-kiss-ramona-hogy-babat-var.htmlKiss Ramóna a tévékamerák előtt mesélte el, hogyan is tudatta párjával, Mátéval, hogy kisbabát vár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.