Válásukról vallott Bereczki Zoltán

2018.11.09. 09:00

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben jelentették be: elválnak. Azóta egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról. Most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban Bereczki megtörte a jeget.

"Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, ott laktam a közös, tizenhárom éves múltunkban, vergődtem abban a helyzetben. Nekünk a külvilággal is meg kellett küzdenünk, annak idején sajtóközeli termék voltunk mint musicalduett formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez pedig állandó őrlődést okozott: kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz? Elzártam magamban az érzéseimet, talán ennek következménye, hogy a mai napig nem dolgoztam fel azokat. Mind a ketten nagyon sérültünk ebben" - idézi a színész szavait a Bors

"Alakul a béke bennem. Már be tudok menni abba a lakásba, ahol a volt párom lakik, amikor megérkezem a gyerekért. Még pakolnak, leültetnek egy kávéra, és az olyan nehéz. Még nem akarsz, de muszáj, és úgy illik, aztán meglátod a saját bögrédet, hat év után is megvan" - tette hozzá. 

Fotó: Mudra László - Origo

 

Bereczki ZoltánSzinetár Dóraválás