Videón nézhetjük meg, hogyan mondta el Meghan hercegné, hogy várandós

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
Meghan Markle videó Meghan hercegné várandós terhes Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliók fantáziáját mozgatja, hogyan élhet valójában a színfalak mögött Harry herceg és Meghan hercegné. Erről egy filmsorozat is készül, amelyben arra is keresik a választ, milyen lehetett az a pillanat, amikor a hercegné megosztotta várandósságának hírét. 

Nemrégiben született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie. Kapcsolatuk azóta lázban tartja rajongóikat, hogy először látták őket nyilvános helyen együtt. Szerelmükről már filmsorozat is készül.

Sokan szeretnék tudni, hogyan élhet a hercegi pár valójában, ezt mutatja meg a sorozat is. A készítők azt is megmutatják, szerintük hogyan mondhatta el Meghan hercegné, hogy várandós – írja a The Sun. Úgy vélik, a herceg épp egy kiskutyát ajándékozott szerelmének, és már abból tudta, mi a helyzet, ahogyan a hercegné ránézett.

Ezután pedig egy forró csókot váltottak.

A nő, aki adta-vette a gyerekeket, és így több ezer család életét tette tönkre (18+)http://www.life.hu/csalad/20190529-gyerekkereskedelem-egy-no-tobb-ezer-csalad-eletet-tette-tonkre-18.htmlA gyermekre vágyó nők a végsőkig elmennének azért, hogy gyerekük legyen. Nem volt ez másként néhány évtizeddel korábban sem. Egy asszony jó pénzért teljesítette a gyermektelen nők kívánságát, és hogy közben ezt gyerekrablásokkal és kisdedek meggyilkolásával tudta elérni, az őt cseppet sem zavarta. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: így sikerült a májusi kihívás nekünkhttp://www.life.hu/csalad/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-igy-sikerult-a-majusi-kihivas-nekunk.htmlMellém állt a szerencse, amikor a Jobb ember leszek! mozgalom májusi kihívását húztam ki a kalapból, merthogy nagyon is hiszek az apró figyelmességek erejében. CsaládOrigoŐszintén beszélt az anyaság első időszakáról Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20190531-oszinten-beszelt-az-anyasag-elso-idoszakarol-tucsi.htmlSzinte virágzik a boldogságtól Tücsi, aki alig két hónapja adott életet kislányának. A csinos anyuka kicsattanó formában sürög-forog, pedig nem ritka, hogy éjjelente órákig ébren van a frontok alatt nehezen alvó Narával. Örömét azonban az éjszakázások sem vehetik el, főleg, amióta kedvese, Sofi is minden percét a családjával töltheti. Család--Tóth Gabi elárulta, mikor érkezik a babájukhttp://www.life.hu/csalad/20190531-toth-gabi-elarulta-mikor-erkezik-a-babajuk.htmlTóth Gabi maga mögött hagyta a rosszulléteket, és végre tudja élvezni a várandósságot. Az énekesnő a kisbabájáért minden koncertjét lemondta, és elárulta, mikor érkezik a pici. CsaládOrigoA cirkuszi szörnyszülött, Mary, torz külsejével tudta eltartani gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-cirkuszi-szornyszulott-mary-torz-kulsejevel-tudta-eltartani-gyermekeit.htmlNem meglepő, hogy egy édesanya bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekeit biztonságban tudja. Akár még nevetség, elszörnyedés tárgyává is képes tenni magát, ha ez marad az egyetlen lehetősége. Mary Ann Bevan élete egy betegség következtében igazi tragédiává vált, ő mégis hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot. Ismerd meg az egyik legfantasztikusabb anya történetét. CsaládOrigoPécsi Ildikó elmondta, miért volt szomorú a születésnapjahttp://www.life.hu/csalad/20190529-pecsi-ildiko-elmondta-miert-volt-szomoru-a-szuletesnapja.htmlNemrégiben ünnepelte 79. születésnapját Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő. Azt nyilatkozta, szomorúan telt az ünnep a családi ellentétek miatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.