Janicsák Veca és férje a családi életükről vallottak: kiderült, akarnak-e még gyereket

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
házasság család férj Janicsák Veca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca sokáig féltve óvta a magánéletét, de mostanában egyre nyíltabban beszél a családjáról. Nemrég néhány titkot is megtudhattunk a kapcsolatáról. 

Janicsák Veca eddig féltve őrizte a magánéletét, szinte soha nem is mutatkozott férjével a nyilvánosság előtt, de már egyre bátrabban beszél a családi életükről, és hamarosan a tévé képernyőjén is láthatjuk a párost. Részt vettek ugyanis az Ázsia Expressz második részében, nemrég pedig a Családvarázsnak is nyilatkoztak házasságukról.

Janicsák Veca egyre többször mutatkozik férjével Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Veca arról is beszélt, miért rejtegette eddig a férjét. „Én azon a véleményen voltam, hogy amíg nem kötsz házasságot, amíg nem jutsz el arra a szintre, addig úgymond nem komoly semmi sem. Addig nem biztos, hogy meg akarom osztani ezt mindenkivel” – mondta, majd azt is elárulta, miért volt fontos számukra a házasság. „Úgy igazán családnak érzi magát az ember. Más, akkor már nincs az, hogy feladom, ha valami éppen nem jó” – árulta el Veca, akit háromszor kellett megkérnie Ábelnek, mire igent mondott. A családjuk bővítéséről is beszéltek, és kiderült, hogy amennyiben az élet úgy hozza, lesz Emmának testvére.

Shane Tusup szívesen edzené a magyar női labdarúgó válogatottathttp://www.life.hu/sztarok/20190618-shane-tusup-szivesen-edzene-a-magyar-noi-labdarugo-valogatottat.htmlÚgy tűnik, Shane Tusup még mindig figyelemmel követi a magyarországi eseményeket. TV + Sztárok--Courteney Cox születésnapján együtt ünnepeltek a Jóbarátok női szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190618-courteney-cox-szuletesnapjan-egyutt-unnepeltek-a-jobaratok-noi-szereploi.htmlA hétvégén ünnepelte 55. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája. Ebből az alkalomból sorozatbeli barátnői is meglátogatták, és egy közös szelfit is készítettek. TV + Sztárok--Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fulop-herceg-ellenezte-harry-herceg-es-meghan-markle-hazassagat.htmlKiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Asszisztense szerint csak látszat volt Michael Jackson házassága Elvis lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-asszisztense-szerint-csak-latszat-volt-michael-jackson-hazassaga-elvis-lanyaval.htmlJacko egykori asszisztense állítja, soha nem volt testi kapcsolat Michael Jackson és Lisa Marie Presley között. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kislányt szülne indiai férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-demcsak-zsuzsa-kislanyt-szulne-indiai-ferjenek.htmlDemcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee a szerelmi életéről vallott: nem túl ügyes ebbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ganxsta-zolee-a-szerelmi-eleterol-vallott-nem-tul-ugyes-ebben.htmlGanxsta Zolee két éve alkot egy párt barátnőjével, de saját bevallása szerint a párkapcsolatokban sosem volt ügyes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.