Lelepleződött a féltve őrzött titok: ők lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei

2019.07.08. 20:10

Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné elsőszülött fiát július 6-án keresztelték meg. A királyi család legifjabb tagjának keresztszüleit sokáig homály fedte, most azonban lelepleződhetett a féltve őrzött titok. 

Meghan és Harry több alkalommal tudják kizárni a nyilvánosságot az életükből, mint Vilmos herceg és Katalin hercegné. Hivatalosan azt sem jelentették be még mindig, hogy végül kit választottak a kis Archie keresztszüleinek. Csak találgatásokat olvashattunk a témában, szóba került többek között Serena Williams is. A Harper's Bazaar most azonban kiszúrt egy érdekességet, ami miatt szinte biztosra vehető, hogy Lady Diana két lánytestvérét kérték fel keresztszülőknek.

A keresztelők után mindig készül egy családi fotó a palotában, amelyen rendszerint a legközelebbi hozzátartozók és a keresztszülők szerepelnek. Vilmos és Katalin egyik gyermeke keresztelőjekor készült képen sem láthattuk Diana két testvérét, ezúttal viszont ők álltak ott Harry és Meghan mögött. Ez már vajon elég bizonyíték?  

Harry hercegMeghan Marklekeresztszülő