Rossz embriót ültettek be egy amerikai nő méhébe: más gyermekét várja

Forrás: Science Photo Library/VERONIKA ZAKHAROVA/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Veronika Zakharova/Science Photo -
terhesség embrió lombik várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dolog történt egy nővel Amerikában: véletlenül rossz embriót ültettek a méhébe a lombikprogram során.

Carolyn és férje, Sean már nagyon régóta szerettek volna kisbabát, de természetes úton nem jött nekik össze, ezért belevágtak a lombikprogramba. A beültetés után nagyon boldogok voltak, kiderült, hogy a nő kisfiút hord a szíve alatt. Egyik nap azonban telefonon közölték velük, hogy súlyos hiba történt, véletlenül rossz embriót ültettek be a méhébe.

Bár ekkor sokan rá akarták beszélni Carolynt, hogy vetesse el a babát, végül úgy döntöttek, hogy megtartják a kicsit és bármilyen fájdalmas is, a szülés után odaadják őt a biológiai szüleinek.

A két család most rendszeresen találkozik egymással és a kisfiúnak is el fogják magyarázni, ha felnő, hogy neki tulajdonképpen két édesanyja van – számolt be róla a Yahoo.

Hatalmas hibát vétettek a lombik során Forrás: Science Photo Library/VERONIKA ZAKHAROVA/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Veronika Zakharova/Science Photo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.