Fél éve nem beszél az édesapjával Bereczki Zoltán

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán család édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek forgatásán vallotta be Bereczki Zoltán, hogy fél éve nem beszél az apjával. Arról már korábban is beszélt az énekes, hogy sokat vitáztak egymással, ám az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződnek köztük a dolgok.

Tavaly tavasszal Ábel Anita interjúsorozatában együtt láthattuk az édesapjával Bereczki Zoltánt, teniszeztek. Most pedig Bereczki elsírta magát, amikor Pápai Joci Az én apám című suámát adta elő.

Bereczki Zoltán fél éve nem beszél az édesapjával Fotó: Mudra László - Origo

"Elérzékenyültem, nekem is érdekes kapcsolatom van az édesapámmal, így ez hozzám is elért" - indokolta akkor a könnyeit. Aztán a színfalak mögött a kollégáinak egy kicsit többet is elárult - tudta meg a Blikk. "Az apámmal fél éve nem beszéltem, és ez most egy kicsit odavert. Úgy kellett abbahagynom a levegővételt, hogy ne üvöltve zokogjak" - mondta.

Korábban is voltak olyan szakaszok Bereczki életében, amikor nem tartotta a kapcsolatot az édesapjával, évekig nem beszéltek. Mindkettejüknek nagyon erős a személyisége, ez okozta a konfliktusokat. Bár nagyon szeretik egymást, sokszor nem tudnak mit kezdeni egymás dolgaival.

Új szerepben a Jóban Rosszban színésznője, Bugár Anna: műsorvezetői feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-uj-szerepben-a-joban-rosszban-szinesznoje-bugar-anna-musorvezetoi-feladatot-kapott.htmlBugár Anna hétfőtől a FEM3 Café egyik műsorvezetője lesz. A színésznő régi álma teljesül ezzel. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek! - Pápai Joci kiakadt, elhagyta a stúdióthttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-kiakadt-elhagyta-a-studiot.htmlTegnap volt a Sztárban sztár leszek! harmadik válogatója. Sokan Lady Gaga Shallow című számával készültek, amitől a zsűri rettenetesen besokallt.TV + SztárokOrigoMajka köszönetet mondott a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-majka-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlMajka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina elárulta, mennyit keres az influenszerkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edina-elarulta-mennyit-keres-az-influenszerkedessel.htmlKulcsár Edina 2014-ben vált igazán ismertté, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd a Londonban megrendezett világszépe választáson első udvarhölgynek választották meg. Azóta több produkcióban műsorvezetőként is láthattuk, emellett influenszerként is tevékenykedik. Jelenleg 462 ezren követik Instagramon, amivel Magyarországon övé a legnépszerűbb profilok egyike. Edinát az Influencer Festivalon kérdeztük a közösségi oldalon való jelenlétéről. TV + SztárokOrigoAz év legdivatosabb szakmája a grafikushttp://www.life.hu/sztarok/20190916-szakma-grafikus.htmlNem véletlenül. Itt nem pusztán hóbortról vagy divatról van szó, hiszen a mai világunkban mindent átsző a számítógépes grafikai tervezés, de maga az eredeti szakma is. Gondoljunk csak bele, ha veszünk egy házat vagy épp építkezünk, 3D-látványtervekkel dolgozunk. Ha online vásárolunk, grafikusok által tervezett webáruházakban böngészünk. De már a legegyszerűbb applikációk elkészítéséhez is szükség van grafikai ismeretekre, nem beszélve olyan hétköznapi dolgokról, mint a közösségi médiában való posztolás. TV + SztárokSylvester Stallone durván kigyúrta magát a Rambo 5: Utolsó vér című filmrehttp://www.life.hu/sztarok/20190916-sylvester-stallone-durvan-kigyurta-magat-a-rambo-5-utolso-ver-cimu-filmre.htmlSylvester Stallone nem kímélve önmagát, 73 évesen is elképesztően kigyúrta magát új filmjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.