Mi lett vele? Így éli mindennapjait az 1994-es Táncdalfesztivál győztese, Bayer Friderika

Bayer Friderika táncdalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1994-ben egy ország kedvence lett Bayer Friderika, amikor megnyerte a Táncdalfesztivált. Ebben az évben negyedik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, majd összehozott egy aranylemezt. De mi lett vele azóta? 

Bayer Friderika a nemrég megjelent Utónév Magazinnak adott interjút, és családi életéről is mesélt. Azt is elárulta, hogy férjével 10 év házasság után döntöttek a gyermekvállalás mellett, de természetes úton nem akart jönni a vágyott baba. Ekkor döntöttek az örökbefogadás mellett. Első kisfiúk Krisztofer, második Róbert, néhány hónapja pedig örökbe fogadtak egy kislányt is - szemlézte a Blikk.

Bayer Friderika az Utónév Magazinban Forrás: Facebook/Utónév Magazin
Bolondot csinált Michael Douglasből Catherine Zeta-Jones: az internetezők imádták a csínythttp://www.life.hu/sztarok/20190924-michael-douglasre-parokat-probalt-catherine-zeta-jones.htmlAz Emmy-gálára készülődve csinált bohócot férjéből Catherine Zeta-Jones: női parókát rakott Michael Douglas fejére. Az internetezők imádták a fotóval megörökített csínyt. TV + SztárokAFPÍgy néz ki az 56 éves Brigitte Nielsen és a kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-igy-nez-ki-az-56-eves-brigitte-nielsen-es-a-kislanya.htmlBrigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének két évvel ezelőtt: ilyen nagy már a kislány.TV + Sztárok--Egy váratlan fordulatot követően Gáspár Evelin kibékült riválisávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-gaspar-evelin-kibekult-horvath-gretaval-az-azsia-expressz2ben.htmlNagy fordulat várható a kedd esti Ázsia Expressz 2 adásában, Ördög Nóra ugyanis bejelenti a párcserét. TV + SztárokOrigoJessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigoCurtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigoPolgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-polgar-kriszta-csaladjat-is-utolerte-az-amerikaban-tombolo-tornado.htmlPolgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.