Polgár Krisztát és családját is utolérte az Amerikában tomboló tornádó

Polgár Kriszta tornádó
Polgár Kriszta és családja sem úszta meg a Texasban tomboló tornádót. Az Imelda névre keresztelt trópusi vihar óriási pusztítással csapott le Houstonra. 

Mivel napok óta folyamatosan figyelmeztették a lakosokat a viharra, Polgár Kriszta és családja felkészülve várták az ítéletidőt - írja a Ripost. Az egykori szépségkirálynő több fotót is megosztott a közösségi oldalán az elárasztott területekről és a megbénult közlekedésről.

Polgár Kriszta: "Houston újra víz alatt. Köszönjük, Imelda..." Forrás: Instagram/ Polgár Kriszta
Ekkora sikert még soha nem aratott Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-sari-evi-22-ezer-ember-elott-enekelt-elkepeszto-sikere-volt.htmlDebrencenben hatalmas tömeg és ováció várta Sári Évit. A énekesnő és színésznő fantasztikus hangulatú koncertet adott szülővárosában. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez interjút adott legújabb filmje, a Hustlers, azaz A Wall Street pillangói kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jennifer-lopez-interjut-adott-legujabb-filmje-a-hustlers-azaz-a-wall-street-pillangoi-kapcsan.htmlHamarosan láthatjuk Jlo legújabb filmjét, a Hustlerst, azaz a Wall Street pillangóit. Interjút adott a Joynak a világsztár. TV + Sztárok--Meghan Markle sorozatbéli szerelme, Patrick Adams fürdőköpenyes képet posztol a hercegnőről: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-meghan-markle-sorozatbeli-szerelme-patrick-adams-furdokopenyes-kepet-posztol-a-hercegnorol-foto.htmlMeghan Markle mielőtt Harry herceg felesége lett egy közkedvelt amerikai sorozatban szerepelt. Filmbéli szerelme fürdőköpenyes fotót posztolt róla.TV + Sztárok--Bereczki Zoltán teljesen kiakadt a Sztárban sztár leszek! című műsorban: ettől borult kihttp://www.life.hu/sztarok/20190923-bereczki-zoltan-teljesen-kiakadt-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban-ettol-borult-ki.htmlA Sztárban sztár leszek! című műsor utolsó válogatóján Bereczki Zoltán nagyon kiakadt két pókembernek öltözött versenyzőn.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Megviselte a hőség Bereczki Krisztiánt - folyamatos rosszullétek gyötörtékhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-azsia-expressz-2-megviselte-a-hoseg-bereczki-krisztiant-folyamatos-rosszulletek-gyotortek.htmlBereczki Krisztián és Hódi Pamela párosa esett ki a legutóbbi hajszán az Ázsia Expressz második szériájából. A 120 kilós testépítőt folyamatos rosszullétek gyötörték a forgatások alatt. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lengyel valóságshow-ban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-pumped-gabo-lengyel-valosagshowban-szerepelt.htmlPumped Gabo a lengyel MTV-n bukkant fel egy valóságshow-ban. Arról nem mesélt, miért és hogyan került a reality-be, de azt elárulta, hogyan érezte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.