Meggyógyult a rákos anyuka, akinek lánya vágta le haját

2014.01.02. 20:00

Sarah haját 6 éves kislánya borotválta le, amikor mellrákos lett. Az erről készült megható videó bejárta az internetet. Most az édesanya úgy tűnik, meggyógyult.

Jó hír - két év szenvedés és kemoterápia után Sara Etchells túl van a nehezén: most megelőző hormonkezeléseket kap, visszament dolgozni és a haja is kezd kinőni. A hatgyermekes rákos anyuka történetét akkor ismerte meg ország-világ, amikor kislánya, Lola leborotválta mamája haját, a szívszorító videót férje rögzítette, majd felkerült a legnagyobb videó megosztó portálra.

A valóban nem mindennapi felvétel eredeti célja az volt, hogy a kislánynak megmutassák, hogyan fest majd édesanyja a kemoterápia után. De a család és a barátok annyira meghatódtak rajta, hogy a pár úgy döntött, arra használják fel a kisfilmet, hogy pénzt gyűjtsenek vele jótékonysági alapítványoknak. A videó sokakhoz eljutott és segítségével csaknem 7000 fontot sikerült összeszedni a brit rákkutatásra. De ami a legfontosabb, hogy Sarah gyógyultnak mondható – írja a Daily Mail.

 

videóhajmellrákborotválásgyógyulásrák (betegség)kislány