Tetves lehetsz a selfie-zéstől

Forrás: Thinkstock -
fiatal tetű tinédzser haj tetvesség orvos selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ártatlan kép egy baráttal, és máris néhány kellemetlen élősködővel lehetünk gazdagabbak – állítja egy orvos, aki szerint az utóbbi pár évben jelentősen megugrott a tetves tinik száma.

Az önfotózást vádolja egy kaliforniai orvos az egyre növekvő hajtetves fiatalok száma miatt. Marcy McQuillan szerint mindennek a tinik selfie-zése az oka, akik fényképezés közben összeérintik a fejüket – így pedig nem nehéz átadni a kellemetlen viszketést is okozó élősködőket.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Reméljük, az Oscaron tündöklő világsztárok megússzák baj nélkül a híres selfie után.

4 ok, amiért megéri banánt enni!http://www.life.hu/ez-zsir/20140304-egeszseges-es-nagyon-jot-tesz-az-agynak-a-banan.htmlSok fogyókúrázó kihagyja az étrendjéből a banánt, pedig ez a gyümölcs nagyon is jót tesz a szervezetnek. Eláruljuk, miért érdemes ezt az édes finomságot fogyasztanod. Ez Zsír!--Pink ribbon: hallottál már róla?http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140304-pink-ribbon-azaz-a-mellrakbol-felgyogyult-nok-szamara-javasolt-mozgasforma-aminek-az-alapja-a.htmlKinga új élete egy újabb állomáshoz érkezett: a fiatal lány hosszasan keresgélte azt a helyet, ahol megtanulhatja a mellrák utáni műtéti helyek regeneráicót elősegítő speciális torna, azaz a pink ribbon gyakrolatait. Nem hiába fáradozott, megtalálta.Kinga--Busás borravalót kapott az Oscarra szállító pizzafutárhttp://www.life.hu/news/20140304-edgar-martirosyan-pizzafutar-busas-borravalot-kapott-az-oscar-dijatado-partijara-szallitott.htmlSzerencsés napot zárhatott az Oscar-díj-átadó partijára pizzát szállító Edgar Martirosyan: nemcsak kedvenc színésznőjével találkozhatott, hanem bőséges jattot is kapott a hollywoodi sztároktól.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.