Kórházba került Topy

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyi János "Gyúrunk vazze?" edzőtársa, Faragó András kórházba került. Ahogy mindenki ismeri, Topy, súlyos cukorbeteg.

"A körülményekhez képest jól vagyok, de még lehetne fokozni"mondta a Borsnak a színész. "A hír igaz, a cukorbetegségem miatt kórházba kerültem, de még nem vagyok olyan állapotban, hogy beszéljek róla. Nem olya­nok most a körülmények, de az már biztos, hogy az embernek nagyon oda kell figyelnie magára. Ha már összeszedtem magam, szívesen beszélek részletesebben a betegségemről, hogy mások is okuljanak, de most legyenek rám tekintettel!" – tette hozzá az Operettszínház tagja.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

Bajor Imre megszólalthttp://www.life.hu/drlife/20140508-bajor-imre-szinesz-az-rtl-2-heti-hetes-sztarja-jobban-van.htmlNagyon úgy tűnik, a korábbiakhoz képest sokkal jobban van Bajor Imre: Bár egészségi állapotáról nem beszél, egyre reálisabb a remény, hogy meggyógyulhat.Dr. LifeOrigoKórházba került a ByTheWay frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20140508-az-rtl-klub-x-faktoranak-dontos-zenekara-a-bytheway-frontembere-patocska-oliver-korhazba-kerult.htmlKét hét alatt két komoly vírus támadta meg Patocska Olivért. A fiatal énekes ágynak esett, és kórházban kötött ki. Az orvosok már a kiszáradástól féltették a ByTheWay énekesét.Dr. LifeOrigoRá sem ismerni Kathleen Turnerrehttp://www.life.hu/drlife/20140428-kathleen-turner-szineszno-autoimmun-betegsegben-szenved-es-teljesen-megvaltozott-a-kulseje.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Kathleen Turner körülbelül fél évvel ezelőtt arról vallott, soha nem fog már úgy kinézni, ahogy régen, és ebbe a rajongóknak is ideje beletörődniük. A színésznő tényleg egyre rosszabbul néz ki...Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.