Klapka György a gyerekei előtt is titkolta, hogy rosszul lett - Kineveti a halált

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Klapka György rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbagatellizálja rosszullétét Klapka György. Tény, az orvosok elsőre semmi komoly bajt nem találtak, de feltétlenül részt kell még vennie vizsgálatokon. Ő azonban azt állítja: a munka élteti. 

Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba Klapka Györgyöt a minap. Az üzletember másnap el is hagyta a kórházat, állítja, kutya baja.

A folytatásban aztán Klapka igyekezett lazán beszélni a rettenetes éjszakáról, mintha csak egy apró semmiség történt volna.

Fia, Dennis a sajtóból tudta meg, mi történt

Klapka „könnyelműségének” még egy oka lehet: senkit sem akar megijeszteni, még a gyerekeinek sem mondta meg, hogy kórházban volt. Fia például a napilaptól tudta meg, hogy édesapját rohammentő vitte kórházba. "Hogy mi történt édesapámmal?!" – kérdezte csodálkozva.

"Ó, én csak megfáztam és lábon kihordtam. Azóta minden helyrejött, hazaengedtek, gyógyszerekkel és húslevessel kúrálom magam!" - bagatellizálta el a dolgot az üzletember, sőt, még arról is sztorizott, hogy mivel semmi komoly baját nem találták, az orvosok tréfásan szimulánsnak nyilvánították őt.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

A Bors azonban megtudta, hogy nem lehet ilyen könnyen venni a rosszullétet. Klapkának vissza kell mennie kontrollra, és a kórházat is úgy hagyhatta el, hogy előtte az orvosokkal konzultált. "Való igaz, a kórházban betettek a CT-be, összevissza szurkáltak, fájdalomcsillapítót kaptam. De reggelre már jobban éreztem magam! Ezért mondtam az orvosoknak, hogy inkább hazajövök, nem foglalom más elől a kórházi ágyat" - nyilatkozta a lapnak Klapka, aki a rosszulléte ellenére egy pillanatig sem akar pihenni.

"(...) szerdán nekem már a diósban kell lennem (...) A feleségem sem akar elengedni, az alkalmazottaim is balhéznak velem, hogy meg ne próbáljak munkába állni. De én megyek, két munkatársam kísér majd az útra. Nem tudom, a munkaterápia milyen hatással lesz rám, reméljük, nem lesz nagyobb baj. Van még egy kis fájdalmam, de az egész halált nem veszem komolyan, addig szeretnék dolgozni, amíg élek" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.