Új bizarr trend: Videómegosztókra töltik fel szülésükről készült videókat a nők

bizarr YouTube videó szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottunk már olyanról, hogy valaki szerette volna megörökíteni a szülését, hogy mindig emlékezhessen a pillanatra. Na de, hogy ezt megosztja az egész világgal? 

A legtöbb nő még annak a gondolatától is irtózik, hogy nyilvános helyen szoptassa meg a gyerekét, vagy hogy bárki lássa őt szülés közben. Sokan, ha mégis fotót készíttetnek magukról a szülőszobában, nem mutogatják még a családnak sem. Mégis mi ez az új trend akkor?

Egy brit nő, Gemma Vaughan 39 perces videót osztott meg a Youtube-on magáról, és már 16 ezer ember lehetett szemtanúja annak, hogyan szül. "Örülök neki, hogy ilyen sokan látták" -büszkélkedik a nő, aki a mellekre mindig is úgy gondolt, mint azok a dolgok, amikkel etetni lehet a gyerekeit, mintsem bármilyen szexuális tartalmat hordozó testrészekre.

Az ő videója több nőnek is ihletet adott, így nem Gemma az egyetlen, akinek végigkövethető a szülése az interneten.

A videó is megtekinthető , de csak erős idegzetűeknek ajánljuk.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.