Hatalmas luxusban jön világra a királyi bébi

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin hercegnő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő második babája London legelitebb luxuskórházában jön majd a világra, várhatóan április 25-e körül. 

Katalin hercegnő második gyereke olyan luxuskórházban születik majd, ahol egyetlen éjszaka ötezer fontba, azaz több, mint kétmillió forintba kerül. Ugyanebben a kórházban született férje, Vilmos herceg, Harry herceg és a hercegnő első gyereke, György is.

Forrás: Northfoto

Természetesen az ötezer fontért nem akármilyen ellátás jár: a legjobb séfek főznek a kórház betegeinek, naponta virággal díszitik a szobákat, és több fürdőszobát is használhat egy beteg. Bár a hercegnő anyját és húgát nem engedi a szülőszobába, férje vele lehet a nagy napon, sőt, valószínűleg be is költözik hozzá a kórházba.

Veszélybe kerül György herceg?

Vajon mi lesz majd György herceggel, ha megszületik a kistestvére? Kirobban a trónok harca a brit királyi családban?
4 tipp, hogy egyedül is élvezzük az életet http://www.life.hu/drlife/20150403-az-elet-egyedul-is-sszep.htmlEgyedül kicsit minden nehezebb. Főleg akkor, ha nincs rutinunk a helyzet kezelésében. Amikor még a magányos sétát is kínosnak érezzük, nem is szólva azokról a társas összejövetelekről, ahol partner nélkül jelenünk meg, miközben mindenki oldalán ott feszít az aktuális (vagy régi) társ. Az egyedülléttel kapcsolatos szorongás azonban leküzdhető. De hogyan?Dr. LifeThinkstockÖrdög Nóra feje felett a összecsaptak a hullámokhttp://www.life.hu/drlife/20150409-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetojenek-csaladja-agynak-esett.htmlAz ének iskolája osztályfőnökének az utóbbi időben minden összejött, a családján ugyanis influenzajárvány söpört végig. Így míg lelkesen végezte munkáját, végig beteg gyermekeiért aggódott.Dr. Life--Kim Kardashian lánya a cipők megszállottjahttp://www.life.hu/trend/20150409-kim-kardashian-es-kanye-west-lanya-north-west-a-cipok-megszallotja.htmlA celebnő szerint kislányának minden reggel az az első gondolata, hogy melyik cipőjét vegye fel aznap.Trend--Kim Kardashian mostohaapja végleg nővé válthttp://www.life.hu/drlife/20150409-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.htmlTavaly még csak pletyka volt az egész, mára valósággá vált: Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner 65 évesen nővé plasztikáztatta magát.Dr. Life--Kirándulással ünnepelte józanságát Bruce Willis lánya, Tallulahhttp://www.life.hu/drlife/20150408-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-tallulah-kirandulassal-unnepelte-hogy-mar-9-honapja-jozan.htmlTallulah Willis tavaly nyáron jelentkezett be egy, a sztárok által kedvelt arizonai rehabilitációs központba. Mindenki nagy örömére, Bruce Willis és Demi Moore lánya azóta józan.Dr. LifeOrigo"Lehetőleg könnyű halál legyen" - Czeizel Endre úgy érzi, közeledik az utolsó napjahttp://www.life.hu/drlife/20150408-czeizel-endre-konnyu-halalt-szeretne.htmlCzeizel Endre két éve, egy törökországi előadó körúton lett rosszul. Két hét múlva orvosa tudatta vele, leukémiás. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.