Sokkoló! Először mutatkozott agyvérzése óta a hollywoodi sztár

Forrás: Northfoto -
Hollywood Tim Curry Tony-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este Los Angelesben tartották az idei Tony-díjátadót, ahol a három évvel ezelőtt agyvérzést kapott Tim Curry is részt vett. A rajongók rá sem ismertek, az egykor oly népszerű színészre.

Tim Curry kapta meg az Actors Fund Lifetime Achievement Awardot, vagyis a színészek alapítványának életműdíját- írja a Mirror.

A 69 éves sztár Los Angeles-i otthonában kapott stroke-ot, amiből teljesen azóta sem sikerült felépülnie.Tim ma is kerekesszékben él, beszélni is nehézkesen tud. Az elmúlt években érthető okokból nem igazán tűnt fel nagyobb díjátadókon vagy nyilvános eseményeken, most viszont ismét megjelent a vörös szőnyegen.

Forrás: Northfoto

Megérkezését követően mosolyogva üdvözölte a vendégeket, és a lesifotósokat. Sőt, még egy rövid nyilatkozatot is adott az újságíróknak:
"Adományoztam néhányszor az alapítványnak, szerintem ez egy csodálatos szervezet, de azért remélem, nekem nem kell majd igénybe vennem a szolgáltatásaikat" - mondta a Los Angeles magazin újságírójának, aki cikkében megjegyezte, Tim Curry beszéde sokat javult, de még mindig kicsit lassú.

A színész által említett alapítvány gyakran támogatja elhunyt színészek rokonait. Tim Curry rengeteg hollywoodi produkcióban játszott, karrierje csúcsán olyan filmekben szerepelt, mint a Stephen King könyvéből készült Az, játszott a Horrorra akadva- filmekben, illetve a Charlie angyalaiban.

Villanyoszlopnak rohant a Király utcai lövöldözőhttp://www.life.hu/news/20150608-elfogtak-a-kiraly-utcai-lovoldozot-aki-amokfutasba-kezdett-budapesten.htmlElfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren, írja az MTI.NewsThinkstock3 napig gyalogolt beteg öccsével a hátán egy tinédzser fiúhttp://www.life.hu/drlife/20150608-3-napig-gyalogolt-beteg-occsevel-a-hatan-egy-15-eves-tinedzser-fiu-hogy-felhivja-a-figyelmet-a.htmlA 15 éves Hunter Gandee kistestvére, súlyos idegrendszeri rendellenessége miatt, képtelen segítség nélkül sétálni. Bátyja kreatív, de nagyon fárasztó módon hívta fel a figyelmet erre a súlyos betegségre.Dr. LifeOrigoDráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!http://www.life.hu/bulvar/20150608-dawson-es-a-haverok-sorozat-befejezesehez-uj-forgatokonyvet-irtak.htmlA Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.TV + Bulvár--A Jolie-Pitt család úgy utazott, mint a normális emberekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-angelina-joile-es-brad-pitt-hetkoznapi-modon-repultek-franciaorszagba.htmlA világ két leghíresebb színésze hat csemetéjével nem magánrepülővel, de még csak nem is elsőosztályon, hanem egy menetrendszerinti járaton, hétköznapi emberek között utazott az Egyesült Államokból Franciaországba.TV + BulvárNorthfotoBerki Krisztián kislányával jógázott http://www.life.hu/ez-zsir/20150608-berki-kirsztiannal-a-tv2-musorvezetojevel-jogazott-kislanya-natasa-zselyke-jogazott.htmlBerki Krisztián elárulta, kislánya sok mindenben utánozza őt. Legutóbb például Nati is beállt jógázni apukájával.Ez Zsír!--Micsoda ruha! Szabó Zsófi dögös feketében pózolthttp://www.life.hu/trend/20150608-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-dogos-feketeben-pozolt.htmlA színésznő csinos fekete ruciban mutatta meg, hogyan kell a kánikulában is nőiesen öltözni – nekünk nagyon bejött ez a szerelés.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.