3 napig gyalogolt beteg öccsével a hátán egy tinédzser fiú

Forrás: Facebook/The Celebral Palsy Swagger -
betegség idegrendszeri rendellenesség Michigan testvér járás figyelemfelkeltés sétálás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Hunter Gandee kistestvére súlyos idegrendszeri rendellenessége miatt képtelen segítség nélkül sétálni. Bátyja kreatív, de nagyon fárasztó módon hívta fel a figyelmet erre a súlyos betegségre.

Közel 92 kilométert gyalogolt öccsével, Brandonnal a hátán Hunter Gandee, hogy felhívja a figyelmet kistestvére súlyos betegségére.

Forrás: Facebook/The Celebral Palsy Swagger

A 8 éves kisfiúnak cerebrális parézise van, az idegrendszeri rendellenesség miatt pedig képtelen segítség nélkül járni. Brandon 15 éves bátyja, akinek nem mindennapi túrájára a The Huffington Post is felfigyelt, a michigani Lambertville-ből indult, majd három nap múlva, kisebb pihenőket tartva érkezett meg végső állomásához, a Michigani Egyetem Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Központjához.

Tinédzserek, akik jobbá tették a világot

Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen, és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból.Kattints ide a világ 10 legtehetségesebb tinédzseréért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.