Egy egész család farkasember-szindrómában szenved

Forrás: Youtube -
bunda haj család szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves Jesus Aceves családjában közel harmincan farkasember-szindrómások, azaz egész testük szőrös. Hamarosan film is készül róluk.

Jesus Aceves és családja testének minden pontját szőr borítja. Mindegyiküket folyamatosan gúnyolják, Jesus azonban képes volt arra, hogy furcsa rendellenességéből megéljen. Gyerekkora óta vásárokon dolgozott, az egyiken kiszúrta egy cirkusz tulajdonosa. Szintén szőrös testvéreivel csatlakoztak a cirkuszhoz, ahol a közönség megfogdoshatta testüket. Utcára sem járhattak, hiszen az emberek nem láthatták ingyen a cirkuszi látványosságot.

Forrás: Youtube

Hamarosan Jesus alkoholista lett, de sikerült letennie a poharat. Jesus gyerekei és unokái is örökölték a betegséget. A férfi jelenleg egy farmon, babszedéssel keresi kenyerét. Nemsokára bemutatják a róluk szóló filmet.

Ilyen egy farkasember-szindrómás élete

A Kínában élő kislány élete nem egyszerű. Mindennap, amikor a tükörbe néz, egy mindenhol szőrrel borított arcot és testet lát. Eközben az Indiában élő, ugyanúgy szőrös lányok a szívük legmélyén sem adják fel, hogy valaha ilyen külsővel menjenek férjhez. A hipertrichózis, más néven farkasember-szindróma nem csupán őket érinti, a világon még páran együtt élnek ezzel a genetikai mutációval. Mindegyikük ugyanarra vágyik: a lézeres kezelésre, amely normális életet tudna biztosítani számukra. Olvass róluk itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.