Ennél jobb reklámot? Szexi fitneszversenyzőkkel népszerűsítik a magyar fürdőket

Forrás: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. -
fitneszverseny napidoktor fürdő népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Turizmus Zrt. nem mindennapi, de annál szemet gyönyörködtetőbb fotósorozattal kívánja bemutatni, hogyan találkozik Budapesten a hagyományos és a trendi, a patinás stílus és a fiatalos lendület. A budapesti fürdők népszerűsítése a célja annak a fotósorozatnak, amelyen VB-kvalifikált magyar fitnesz versenyzőink hívják fel a figyelmet sportáguk, és két fővárosi fürdő, a Rudas és a Széchenyi egyedi szépségeire. 

A szokványosnak nem mondható képsorok ötlete a Magyar Turizmus Zrt-ben a Fitnesz Világbajnokság kapcsán merült fel, amelyre – a sporttörténelemben először – Magyarországon került sor november 13 és 16. között. Köztudott, hogy hazánk nem csak kiváló ételeiről, csodálatos tájairól, a pálinkáról, a szürkemarháról, a gyógyvizeiről híres; sokan úgy tartják, a magyar nők a világon a legszebbek, és fiainkra is méltán büszkék lehetünk. A Széchenyi és a Rudas fürdő vendégeinek nem mindennapi látványban volt részük a fitneszmodellek fotózásának két napja alatt.

Forrás: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

A képeket a Napidoktor.hu cikkében láthatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.