Megdöbbentő! 6 szívrohama volt David Bowie-nak halála előtt

Forrás: ©Marcello Mencarini/Leemage/AFP -
betegség halál szívroham David Bowie titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt legendás énekes nem csupán rákkal, hanem súlyos szívproblémákkal is küzdött.

Másfél évvel azután, hogy májrákot diagnosztizáltak nála, két nappal a 69. születésnapját követően elhunyt David Bowie. A Daily Mail információi szerint azonban nem csupán ezzel az egy egészségügyi gonddal küzdött a poplegenda: a lap úgy tudja, összesen 6 szívrohamot is túlélt a sztár az elmúlt években.

Forrás: ©Marcello Mencarini/Leemage/AFP

Bowie néhány nappal a halála előtt köszönőleveleket küldött szét barátainak, akik nem tudtak róla, hogy ennyire rossz állapotban van a sztár. David Bowie legújabb albuma a halála előtti héten jelent meg. Utolsó klipvideójában, amely a Lazarushoz készült, kórházi ágyon, bekötött szemmel látható.

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle

A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!

Szívprobléma végzett a legendás jazzénekesnővel, Natalie Cole-lalhttp://www.life.hu/drlife/20160108-natalie-cole-jazzenekesno-szivproblema-kovetkezteben-hunyt-el.htmlA Grammy-díjas előadóművész családja elárulta: a napokban elhunyt Natalie Cole szívelégtelenséggel küzdött. Dr. LifeOrigoVérellátó: több véradóra lenne szükség http://www.life.hu/drlife/20160112-kevesen-adnak-vert-novelni-kell-a-veradok-szamat.htmlA múlt évben 405 ezer egységnyi vért adtak csupán a véradók, ami éppen csak fedezi a kórházak igényeit, vagyis növelni kell a véradók számát - jelentette ki az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője. Dr. Life--Egymás kezét fogva született meg az ikerpárhttp://www.life.hu/drlife/20160110-sarah-thistlethwaite-tanarno-ikergyermekei-egymas-kezet-fogva-jottek-vilagra.htmlSarah Thistlethwaite ikerbabái közös magzatburokban fejlődtek egészen a 33. hétig. A császármetszéskor azonban még maguk az orvosok is megdöbbentek. Dr. Life--A cukorbetegek borral tehetnek jót az egészségüknek?http://www.life.hu/drlife/20160108-bor-jotekony-hatassal-van-a-cukorbetegek-sziv-es-errendszerere.htmlAz a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, jót tesz az egészségével – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból. Dr. Life--Molnár Andi még betegen is gyönyörűhttp://www.life.hu/drlife/20160108-molnar-andi-tancosnot-leteritette-a-betegseg-es-agyban-parnak-kozott-szelfizett.htmlA szépséges táncos ágyban, párnák között szelfizett, ugyanis influenzával küzd. Dr. Life--Elképesztő! Demi Lovato tamponokkal az orrában küzd a megfázás ellen http://www.life.hu/drlife/20160108-demi-lovato-kulonos-modon-kuzd-a-megfazas-ellen-tampont-dugott-az-orraba-vicces-foto.htmlAz énekesnő kirándulni indult, de nem akart még jobban megbetegedni a nagy hidegben. Mivel nem volt nála sál, inkább az orrába dugott két darab tampont. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.