Tóth Andi belátta, többet kellene pihennie

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
győztes pihenés ájulás Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal harmadik elődöntőjének végén az énekesnő rosszul lett, ám állítja, ez csak amiatt lehetett, mert nem figyelt magára. 

Ahogy a Life.hu is megírta, amikor szombaton Tóth Andi meghallotta, hogy duettpartnerével, Berkes Olivérrel továbbjutottak a középdöntőbe, olyan izgalom kerítette hatalmába, hogy csak annyit tudott mondani: "Szédülök", majd pár perccel később az énekesnőt kivették a színpadról. Andi a Borsnak elárulta, tudja, hogy jobban oda kellene figyelni magára.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„Aznap alig ittam, szinte semmit sem ettem, viszont nagyon izgultam, és az eredményhirdetés előtt sokat ültem, majd hosszú percekig kellett egy helyben állnom a színpadon, ahol pokoli meleg volt a reflektorok miatt. Ez így egyszerre már sok volt nekem, pedig nagyon örültem, hogy továbbjutottunk a dalunkkal. Igaz, hogy nyáron volt már hasonló eset, de az azért lehetett, mert mindig elfelejtek enni és inni, sokszor rám is kell szólni emiatt" – mondta Andi, aki hozzátette: nem érzi, hogy túl nagy lenne a nyomás, de arra valóban figyelnie kéne, hogy többet pihenjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.