Először állt smink nélkül kamera elé a tűzfoltos modell

Forrás: Instagram/Celina Leroy -
modell tűzfolt smink arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban milliókat költött el a 24 éves Celina Leroy, hogy eltüntesse az arcát betakaró foltokat, most viszont bátran a nyilvánosság elé állt alapozó nélkül is.

Rengetegszer csúfolták az iskolában Celina Leroy modellt tűzfoltja miatt, ami a drága kezelések után sem akart teljesen eltűnni. Egész életét azzal töltötte, hogy próbálta elrejteni a vörös foltokat, ám most úgy döntött, megmutatja magát a teljes valójában.

Forrás: Instagram/Celina Leroy

Mint mondta a rengeteg réteg smink alatt úgy érezte, hogy ez nem az igazi énje, de mivel számos kegyetlen megjegyzést kapott az élete során, úgy érezte, muszáj rejtőzködnie. "Az iskolában egy lány azt mondta, hogy szép lehetnék, de a foltom miatt soha nem leszek népszerű" - mesélte Amy, akiben mély nyomokat hagytak a gonosz megjegyzések, de saját bevallása szerint, már nem zavarja a tűzfoltja. "Ma már jól érzem magam, a foltom pedig hozzá tartozik ahhoz, aki vagyok. Felszabadító érzés smink nélkül fotózkodni" - mesélte Amy a Daily Mail magazinnak.

Forrás: Instagram/Celina Leroy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.