Kis híján halálra etette feleségét a féltékeny férj - A nő most 200 kilós, és veszélyeztetett terhes

Forrás: TLC -
terhesség házasság fogyás féltékenység étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz döntés előtt áll a várandós Bettie Jo, aki egy év leforgása alatt közel 100 kilótól szabadult meg, de még így is 200 kilót nyom, ami veszélyezteti az ő és gyermekének egészségét is. A nő most eldöntheti: továbbra is eszik, vagy átesik egy műtéten, és diétázni fog.

Egy houstoni nőnek, Betti Jo Elmore-nak eddig is kemény élete volt: 13 évesen megerőszakolták, ezért az evésbe folytotta bánatát. 200 kilót nyomott, amikor megismerte párját Josh-t, de miután összejöttek Bettie továbbra is hízott, végül

300 kilósan már megmozdulni sem tudott,

emellett az sem könnyítette meg a helyzetét, hogy Josh nem akarta, hogy lefogyjon, mert attól félt, hogy ha ez megtörténik, akkor már nem lesz rá szüksége, mivel gyakorlatilag ő lett az ápolója a már mozgásképtelen lánynak - számolt be a Daily Mail.

Forrás: TLC

Dilemma

Bettie végül kórházba került, de sikerült megmenteni az életét, ez volt az áttörés, ugyanis ezután egy gyomorszűkító műtétnek köszönhetően

sikeresen leadott közel 100 kilót, amibe Josh is beletörődött.

Forrás: TLC

De a lány megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, ugyanis Bettie terhes, egyrészt a súlyfeleslege veszélyezteti az ő és a kicsi életét is, másrészt pedig olyan tömeg nehezedik a gerincére, hogy akár le is bénulhat, és ezt a növekedő magzat súlya is súlyosbíthatja.

Ám az orvosok szerint a műtét is elég kockázatos...

A TLC csatornán futó "Az élet közel 300 kilósan: Hol vannak most?" című műsorban Bettié lesz a főszerep, akinek a következő részben el kell döntenie, hogy vállalja-e az operációt, vagy továbbra is csak a szerencséjében bízik - írja a Daily Mail.

Miután megerőszakolták 190 milliót költött arra, hogy élő Barbie babává változzonhttp://www.life.hu/drlife/20160421-sarah-burge-190-millio-forintot-koltott-arra-hogy-ugy-nezzen-ki-mint-egy-barbie-baba.htmlAz ukrán Valerija Lukjanova és Lolita Richie után újabb élő Barbie-ról beszél a világ: Sarah Burge 190 milliót költött plasztikára, hogy úgy nézzen ki, akár Barbie. Ám az ő története teljesen másképp kezdődött. Dr. Life--Friss! Tájékoztatást adtak ki Kulka János állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20160418-az-idegtudomanyi-intezet-kozlemenyt-adott-ki-kulka-janos-allapotarol.htmlHivatalos közleményt adott ki az Idegtudományi Intézet Kulka János állapotáról. Az 57 éves színészt stroke miatt a múlt kedden vitték kórházba. Dr. Life--Rémálommá vált az édesanya élete: fej nélkül született a gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20160414-fej-nelkuli-gyermeket-szult-egy-anya.htmlA masvingoi kórház személyzetét sokkolták a történtek: egy nő ikreknek adott életet, de az egyik pici fej nélkül, halva született, míg testvére makrokefáliával, azaz a normálisnál nagyobb fejjel jött a világra. Dr. Life--Sokkoló! Arra ébredt a beteg, hogy a fogorvos minden fogát kihúztahttp://www.life.hu/drlife/20160413-az-osszes-fogat-kihuztak-a-columbusban-elo-donny-grigsbynek.htmlA Colombusban élő Donny Grigsby csak a bölcsességfogaitól akart megszabadulni, ám arra ébredt, hogy a fogorvos minden egyes fogát kihúzta. A férfi valószínűleg a bíróságra viszi az ügyet. Dr. Life--Világkörüli útra indult, miután megtudta, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20160413-meglatogatta-a-vilag-het-uj-csodajat-a-rakos-no.htmlMegan Sullivannél bőrrákot diagnosztizáltak, majd ahelyett, hogy magát sajnáltatta volna úgy döntött, belevág élete legnagyobb kalandjába. Megnézte a világ 7 csodáját összesen 13 nap alatt: 12 ország, 15 repülőút, 45 419 kilométer, 5 hotelben töltött éjszaka. Dr. LifeOrigoPisilés szex előtt? Inkább ne!http://www.life.hu/drlife/20160412-a-szex-elotti-pisilest-inkabb-hanyagold-mert-konnyen-hugyuti-fertozest-kaphatsz.htmlGyakran felfázol? Akkor jobb, ha tudod, hogy összefüggés van a húgyúti fertőzések és a szex között, mivel az együttlét során a baktériumok könnyen a húgycsőbe juthatnak. Most eláruljuk, hogy miként is előzheted meg mindezt! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.