Miután megerőszakolták 190 milliót költött arra, hogy élő Barbie babává változzon

Northfoto -
plasztikai műtét plasztika szépészeti beavatkozás Barbie
Az ukrán Valerija Lukjanova és Lolita Richie után újabb élő Barbie-ról beszél a világ: Sarah Burge 190 milliót költött plasztikára, hogy úgy nézzen ki, akár Barbie. Ám az ő története teljesen másképp kezdődött.

Az 55 éves Sarah évekkel az átalakulás kezdete után közel 150 szépészeti beavatkozáson van túl, de a többi élő Barbie-babával ellentétben az ő plasztikafüggősége egy szörnyű támadással kezdődött.

Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C

A nő ugyanis azután kattant rá a szépészeti beavatkozásokra, miután családon belüli erőszak áldozata lett,

ugyanis a bántalmazás miatt teljesen eltorzult az arca.

A plasztikai műtétek között szerepelt a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, a botox, az ajakfeltöltés és a ráncfelvarrás is. De az is megesett, hogy saját gyerekeitől kapott ajándékba egy plasztika-kupont. Sarah ezt viszonozta is, mivel karácsonyra egy zsírleszívásra szóló utalványt ajándékozott a hétéves lányának.

Sarah Burge és hétéves lánya, Amy Northfoto

Sarah a pénzt sem sajnálta a meglehetősen drága kezelésekre, eddig ugyanis 500.000 fontot, azaz

közel 190 millió forintot költött, hogy kedvenc játékára, a Barbie-ra hasonlítson.

A nő nem csak ezt az álmát váltotta valóra, nemrég például megnyitotta otthonában saját mini szépségklinikáját, így nem csak saját magának adja be a botox injekciókat, hanem az ajtónál sorakozó vendégeinek is. Sarah főleg azokra a páciensekre fókuszál, akik szintén családi erőszak áldozatai lettek, vagy egy támadás, baleset miatt megsérült az arcuk.

"Nekem az a legfontosabb, ha segíthetek másoknak abban, hogy végre ismét szeressék magukat” – nyilatkozta Sarah a Daily Mailnek.

Izzy Weall végtagok nélkül is megállja a helyét az élsportbanhttp://www.life.hu/drlife/20160420-izzy-weall-vegtagok-nelkul-is-sorra-nyeri-a-trambulin-versenyeket.htmlIzzy Weall végtagjait egy agyhártyagyulladás miatt amputálni kellett, még 2010-ben. A lány most 12 éves, és nemrég megnyert egy nemzetközi ugrószőnyeg versenyt. Dr. Life--Új trend hódít: mindenki bébipopókhoz hasonló selymes talpakat szeretnehttp://www.life.hu/drlife/20160420-ezt-hasznald-ha-bebipopokhoz-hasonlo-selymes-talpakat-szeretnel.htmlEgyre több felnőtt nő szeretne olyan puha talpat, mint amilyen a babáknak van - ezért pedig a furcsa szépészeti eszközök használatától sem riadnak vissza. Dr. Life--Hamarosan elkerülhető lehet az őszüléshttp://www.life.hu/drlife/20160418-hamarosan-elkerulheto-lehet-az-oszules.htmlA tudósok felfedezték azt a gént, amely az ősz hajszálakért felel, így szabad az út a különféle innovatív megoldások irányába, amelyek az őszülést megakadályozzák. Dr. LifeThinkstockFél szívvel született a kislány, az orvosok már lemondtak rólahttp://www.life.hu/drlife/20160414-az-orvosok-mar-lemondtak-a-kislanyrol-harriet-summerhillrol-aki-bar-fel-szivvel-de-boldog.htmlA wales-i kislány fél szívvel született: A kicsi túlélt egy szívműtétet, és bár orvosai nem voltak túl bizakodóak, most mégis a 2. születésnapi tortája mellett vigyorog. Dr. LifeThinkstockTbc-s dolgozó miatt kell beoltani 123 debreceni óvodásthttp://www.life.hu/drlife/20160408-tbc-s-dolgozo-miatt-kell-beoltani-tobb-mint-szaz-debreceni-ovodast.htmlAz oltásokat a jövő hét elején adják be a 123 debreceni óvodásnak, mert az egyik óvodai dolgozónál tbc-t mutattak ki. Dr. LifeThinkstockDurva fájdalmat érez szex közben a két vaginával született lányhttp://www.life.hu/drlife/20160407-egy-lany-aki-ket-vaginaval-szuletett.htmlA fiatal lány 16 éves korában vette észre, hogy valami nincs rendben odalent. Azt mondta, úgy kell elképzelni a vagináját, mintha egy fordított orr lenne. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.