Lajcsi szívműtéten esett át: “Az elmúlt egy évben teljesen tönkretettek”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos szívműtét Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentővel szállították kórházba vasárnap délben a mulatószenészt a Városmarjor utcai szívklinikára, ahol sikeres beavatkozást végeztek el rajta. Elmondta, hogy az első panaszai még fogvatartása idején jelentek meg.

Szívkatéteres beavatkozáson esett át Lagzi Lajcsi, akit vasárnap délben szállítottak kórházba mentővel. A sikeres műtét után a zenész elmondta, hogy már fogvatartásakor is voltak panaszai, de most annyira felerősödtek, hogy kénytelenek voltak mentőt hívni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi szerint az elmúlt egy év megpróbáltatásai okozták a bajt, hiszen azóta is szorong, sőt, készülő könyve miatt még fenyegetéseket is kapott állítása szerint. "Hogy mi okozta a szervi bajt, azt nem tudom, de emberileg semmi más nem lehet, minthogy

az elmúlt közel egy évben teljesen tönkretettek. Szorongásaim­ vannak, alvászavarokkal küzdök, s mindennap 6 órakor felébredek

, éppen akkor, amikor azon a szeptemberi hajnalon berontottak a kommandósok" - mondta Lajcsi a Blikknek. Hozzátette, vasárnap nagyon megijedt, annyira erős szorítást érzett a mellkasában. "Nem attól ijedtem meg, hogy meghalok, hanem hogy a családomat támasz nélkül itthagyom, és nem látom többé őket. Úgy megyek el, hogy nem tudtam bebizonyítani: ártatlanul hurcoltak meg"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.