Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magát

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
fenyegetés Galambos Lajos könyv Önindító Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. 

Lagzi Lajcsi a Muscic Fm reggeli műsorában számolt be arról, hogy már sokan megkeresték a készülő könyve miatt. Az Önindítóban Bochkor Gábornak, és műsorvezető társának mesélte el, milyen telefonhívásokat kapott már, amik szerinte “jóindulatba burkolt fenyegetések” voltak - írja az Origo.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Nemrég "egy ismert, komoly gazdasági, politikai és üzleti kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" hívta fel, hogy nehogy valami hülyeséget írjon a könyvébe, amiből esetleg nagyobb baja lehet. Állítása szerint már egy fegyveres testülethez tartozó tábornok is megkereste hasonló okokból.

"A könyvemmel kapcsolatban nagyon sokan félnek a nyilvánosságtól”

- mondta Lajcsi a műsorban, szerinte néhány fejezet már eljuthatott azokhoz, akiktől a hívásokat kapta.

Lagzi Lajcsi könyvet írt: „A kislányom fehérneműs fiókjaiban kutattak”

A mulatós zenész őszintén, a saját szemszögéből meséli el a letartóztatásának körülményeit. Ír a házkutatásról és arról is, hogyan vezették el őt bilincsben.
Rúzsa Magdi kedveli a bazi nagy lagzikathttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ruzsa-magdi-enekesno-es-zseda-enekesno-kedveli-a-bazi-nagy-lagzikat.htmlA gyönyörű énekesnővel egy filmbemutatón futottunk össze, ahová párja is elkísérte. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160420-havas-henrik-szerint-sebestyen-balazstol-az-az-elvarhato-hogy-gusztustalan-legyen.htmlTöbb ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCharlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Diszkóslágerrel rukkolt elő Győzike!http://www.life.hu/sztarok/20160420-gaspar-gyozo-gyozike-vv-macival-keszitett-uj-dalt-igazi-diszkoslager.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe. Új dalát ráadásul a Való Világból ismert Macival közösen rakták össze! TV + SztárokOrigoBochkor Gábor: „Van bennem egy-két feminin komponens”http://www.life.hu/sztarok/20160420-bochkor-gabor-bevallotta-az-oninditoban-hogy-nem-o-hordja-a-nadragot-van-benne-feminin-komponens-az.htmlA műsorvezető az Önindítóban vallott arról, hogy azért van benne bőven feminin vonás, miközben arról értekeztek társával, hogy az elmúlt 20 évben felborultak a nemi szerepek. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi: "Ízeket még lehet találni a kajákban"http://www.life.hu/sztarok/20160420-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-a-racsok-mogotti-penzmozgasrol-is-ir-konyveben.htmlKülönösen érdekes témákat boncolgat nap, mint nap Lagzi Lajcsi könyve. Tegnap a rabok begyógyszerezéséről szóltak a hírek, ma pedig a rácsok mögötti pénzmozgásról cikkeznek, no meg arról, hogy bizony a zenészt is rendesen lehúzták.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.