Galambos Lajos: “Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk”

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos család gyermek Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették.

Jelenleg tervben van, hogy külföldön folytatja Galambos Lajos és családja az életét, ám a mulatós zenész szerint meglehet, hogy ebből kijózanodnak. Atrocitások kiszabadulása óta is érik, hiszen nemrég elárulta, kapott már fenyegetéseket is készülő könyve miatt. Ennek ellenére ő nem nagyon szeretne elmenni.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“Én ebben a kis vízben lettem nagy hal, és itt is szeretnék maradni” - mondta Lajcsi, aki elárulta azt is, hogy a megpróbáltatások ellenére tanulságos időszakon van túl, hiszen azt is megtudhatta, kik az igazi barátai, és, hogy a családja a legfontosabb, valamint az ártatlanságának bebizonyítása.

“Azon vagyok, hogy kiderüljön az igazság. Meg hogy fény derüljön arra is, ki mozgatja ezeket a szálakat”

- árulta el Lajcsi a Hot! magazinnnak.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Hozzátette, elsőként a gyermekei sérelmére elkövetett dolgok miatt fog harcolni, mert szerinte elfogadhatatlan, hogy a fiát kommandósok ébresztették. “A fiam nem csinált semmit.

Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk,

és ettől nem tántoríthat el senki” - mondta a zenész.

Hajdú Péter visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20160428-hajdu-peter-elarulta-elgondolkozik-a-visszavonulason-musorvezetokent-ha-megbukik-a-showtime-cimu-uj.htmlA Showtime címmel elindult legújabb műsorának nagy a tétje, de Hajdú Péter azt sem bánná, ha többé nem lenne képernyőn. TV + SztárokOrigoHajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHová tűntek DJ Seherezádé bordái? Gyanúsan karcsú a szőkeség!http://www.life.hu/sztarok/20160428-dj-seherezade-instagramra-feltoltott-fotojan-nagyon-vekony-photoshop-gyanu-eltuntek-a-bordai.htmlSzuper alakja van a Való Világból megismert, lemezlovassá avanzsált celebnek, de legutóbbi fotóján talán kicsit megszaladt a Photoshop. TV + SztárokOrigo6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--BRÉKING! Elvitték a Maradj talpon! 25 milliós fődíjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160427-elvittek-a-maradj-talpon-25-millios-fodijat.htmlA Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. TV + SztárokOrigoHi-he-tet-len csúcsgázsi! Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-kiderult-mennyi-penzert-vallalta-el-a-tenyeket-marsi-aniko.htmlAmióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez? Kiderült! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.