A szülők a bíróságon harcolnak az agyhalott gyermekük életéért

Forrás: Thinkstock -
agyhalál asztma New Jersey gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves Israel Stinsont agyhalottnak nyilvánították a kaliforniai kórház orvosai, így hamarosan lekapcsolják a gépekről. Ám szülei továbbra sem adják fel. A bírósághoz fordultak, hogy New Jersey-be, egy másik kórházba vihessék a gyermeküket. 

"Ha New Jerseyben dobog a szíved, akkor még mindig életben vagy, nem úgy, mint most a kaliforniai kórházban, ahol a gyermekem agyhalottnak, tehát halottnak számít" - meséli a kétéves Israel Stinson édesanyja.

Forrás: Jonee Fonesca/Facebook | Life Legal Defense Foundation/Youtube

Israelt két hónappal ezelőtt asztmaroham miatt szállították kórházba, de az oxigénhiány miatt olyannyira károsodott az agya, hogy nem tudták megmenteni és

jelenleg is agyhalottként, gépekre kötve tartják életben.

Ám a szülei nem mondanak le róla. Készítettek egy felvételt, szerintük a videón egyérteműen látszik, hogy a gyermekük reagál a csikizésre, de az orvosok szerint ezek csak teljesen normális reflexek, és nem az agy reakciója.

A doktorok szerint az állapot visszafordíthatatlan, azonban, ha a bíróság úgy dönt, akkor engedélyezik, hogy a fiút elvigyék a kórházból - számolt be a KCRA3 News.

Vajon helyes dolog a medencében szoptatni egy kisbabát?http://www.life.hu/drlife/20160504-helyes-dolog-a-medenceben-szoptatni-egy-kisbabat-vagy-veszelyes.htmlAzoknak van igazuk, akik szerint helyes dolog egy medencében megszoptatni a gyermeküket, esetleg azoknak, akik szerint ez veszélyes, elsősorban a babára nézve? Ez a kérdés került terítékre egy brit bíróságon. Dr. Life--Sokkoló! Így élnek a hasuknál összenőtt sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20160428-megdobbento-eletet-elnek-a-hasuknal-osszenott-sziami-ikrek.htmlA hasuknál összenőtt sziámi ikrek mindent megtanultak, ami a mindennapi élethez szükséges: sétálni, öltözködni, és még biciklizni is. Ráadásul azt mondják, hogy jó így nekik, nem akarnak külön életet élni. Dr. LifeOrigoSokkoló videó! Kiropraktikus ropogtatja egy csecsemő gerincéthttp://www.life.hu/drlife/20160422-a-kiropraktikus-ropogtatja-egy-par-napos-csecsemo-gerincet-ezaltal-gyogyit.htmlNemrég egy sokkoló videó került elő, amin egy kiropraktikus kezel egy hasfájós csecsemőt. Nem is akárhogyan! A hátát simogatja, majd hirtelen rátenyerel a babára, akinek a gerince is megreccsen. Dr. LifeOrigoSokkoló! Ritka bőrproblémája miatt már három éve nem pislogott a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160427-zeeshan-zee-younas-halbor-betegsegben-szenved-ezert-nem-pislogott-3-eve.htmlHárom éve nem pislogott az a 7 éves kisfiú, aki egy genetikai rendellenesség miatt halbőr-betegségben szenved, vagyis a bőre "halpikkelyszerű". Dr. LifeOrigoÚj trend hódít: mindenki bébipopókhoz hasonló selymes talpakat szeretnehttp://www.life.hu/drlife/20160420-ezt-hasznald-ha-bebipopokhoz-hasonlo-selymes-talpakat-szeretnel.htmlEgyre több felnőtt nő szeretne olyan puha talpat, mint amilyen a babáknak van - ezért pedig a furcsa szépészeti eszközök használatától sem riadnak vissza. Dr. Life--Fehérneműben alszol? Bajod lehet belőle!http://www.life.hu/drlife/20160418-a-fehernemuben-alvas-kulonbozo-betegsegeket-okozhat-tippek-a-megelozesert.htmlLehet, hogy nem tudtad, de nagyon egészségtelennek számít, ha műszálas, szintetikus anyagokból készült alsóneműt húzol éjszakára. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.