Nézd meg, hogy mi történt a férfival, aki 500 napig nem ivott alkoholt

Forrás: Thinkstock -
fiatalodás leszokás alkohol sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi 12 éven keresztül minden egyes nap ivott. Nem viccelünk. Matteo kis híján meghalt szenvedélye miatt. Majd 500 nappal ezelőtt döntött, azóta pedig nem ivott egy korty alkoholt sem, így most nemcsak fiatalabb, vékonyabb, hanem egészségesebb is, mint valaha.

Matteo több előtte-utána fotóval is előállt 500 nappal azután, hogy eldöntötte, leszámol a függőségével, az alkoholizmussal.

"Rengeteg sört és whiskyt ittam, és bár számtalanszor le akartam szokni, minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Ez a mostani a leghosszabb alkoholmentes időszakom" - mesélte a férfi, aki a sportot is beiktatta az életébe, így heti háromszor fut,

ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy lefogyjon.

Forrás: Meatteo / Imgur

Ezek után nem is csoda, hogy 4 hónappal ezelőtt Matteo büszkén ünnepelte a leszokás első évfordulóját. "12 éven keresztül ittam, komolyan, már szinte megölt. Most van több mint egy éve, hogy nem iszom, és közel 36 kilót leadtam."

Forrás: Meatteo / Imgur

A kommentelők pedig minden erejükkel támogatják, ahogy egyikőjük is írta:

"Mintha 15 évvel fiatalabb lennél! Gratulálok!"

Ezennel mi is gratulálunk neki, ráadásul Matteo továbbra sem áll le, így kíváncsian várjuk a következő posztját is! Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt megtalálod a profilját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.