Nacsa Olivér édesapját gyászolja

Fotó: Origo -
gyász Nacsa Olivér humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat.

Nacsa Olivér már egy ideje tudta, hogy édesapja súlyos szívbetegséggel küzd, így legbelül talán tisztában volt azzal, hogy nagyobb a baj.

Fotó: Origo

Ám a humorista bízott abban, hogy még sok időt együtt tölthetnek, és talán bepótolhatnak olyan korábban elmulasztott élményeket, amelyeket korábban elmulasztottak.

"Édesapám hosszú ideje súlyos szívbetegségben szenvedett, de nem szeretett volna kórházba vonulni, mi vettük rá, hogy vegye igénybe a segítséget, és mi vittük be másfél hónappal ezelőtt. Mindennap bent voltunk a testvéremmel. Volt egy pont, amikor el tudtunk köszönni egymástól. Csendesen ment el, nincs harag senkiben" - mesélte Olivér a Hot magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.