Molnár Anikó csúnyán elázott

eső időjárás Molnár Anikó autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó még manapság is érzi a rossz döntése következményeit: lebetegedett így köptetősziruppal, és antibiotikummal tengeti napjait. Mindez pedig azért, mert a Nagy Ő nem hajtotta fel kabriója tetejét, és csúnyán elázott.

Egy vidéki nagyáruház parkolójában szakadt le az ég Molnár Anikóra, aki ráadásul olyan feledékeny volt, hogy

még a kabriója tetejét sem hajtotta fel.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

A celeb ágynak esett, és a megfázás okairól ő maga számolt be bosszankodva közösségi oldalán.

"Ha most 3 nappal ezelőtt lennék, egyetlen mozzanatot csinálnék meg, amit nem tettem meg akkor, és ami miatt most ramatyul vagyok. Csak egyetlen mozzanatot. Becsuknám a kocsim tetejét az Auchan parkolójában. (Jó, nem kell most arra gondolni rögtön, hogy "jaaaa, hogy kabriója van, akkor meg is érdemli", mert tudom, hogy Magyarország, meg itt ez a divat, de az a kabrió 13 éves, na). Szóval ha indokolatlanul becsuktam volna a tetőt a 35 fokban, akkor nem áztam volna szét a felhőszakadásban a 10 perces vásárlás után autóstul, mindenestül és most vígan, köptetőszirup nélkül, antibiotikum nélkül tengethetném egészséges bélflórával az egyetlen pihenős vasárnapomat. Szóval ez jár most a fejemben. Hogy mennyit számít egyetlen mozdulat...- fogalmazott Facebook-oldalán a szőkeség, aki jelenleg saját belvárosi szépségszalonjában sminktetóválóként dolgozik" - írta a Facebook képe mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.