Kiszökött a kórházból Damu Edina: oda a kezelés?

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland bordatörés Damu Edina kórház agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland felesége saját felelősségére elhagyta a kórházat, ezzel pedig jól megijesztette a családját. 

A hírek szerint Edinát orvosai ott tartották volna a kórházban, ám a nő nemet mondott a dologra. Az asszony nem titkolja, az a legnagyobb vágya, hogy ismét ő nevelhesse kislányát, Maját, aki a hatóság döntése értelmében nem lehet vele. Most újra megszólalt, sőt az őt ért támadásról is beszélt az újságnak - írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

"Megröntgeneztek és a szememet is megvizsgálták. Megállapították, hogy agyrázkódásom van, valamint a bordám is megrepedt. Azt mondták, pihenjek, de nem tartottak bent. Bár hatalmas fájdalmaim vannak, fájdalomcsillapítót nem írtak fel. Remélem, hamarosan jobban leszek, mivel jövő hétfőn már kezdenem kell a pékségben, ahová felvettek. Sőt ezen a héten már takarítanom is kellene, de ilyen fájdalmakkal nem tudok. Már várom, hogy legyen keresetem, és majd nem okoz gondot a bevásárlás sem" - mondta Edina, aki azt is elárulta, hogy rendeződött a viszonya a családjával. Eddig nem mehetett nővére házába, ma már viszont tárt karokkal várják, sőt még kislányát, Maját is meglátogathatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.